What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

I get this error:

English Language and Usage - Stack Exchange requires cookies for authentication -- are your browser cookies enabled for this domain?

I'm sure that my Cookies are always enabled.

Is this happening to everyone, or is it just me?

share|improve this question

closed as too localized by Tim Post Feb 6 '13 at 11:15

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
What browser? What version of that browser? –  Rebecca Chernoff Oct 14 '10 at 20:02
    
@rrchern Google chrome 6 –  Trufa Oct 14 '10 at 21:50
    
same thing happening to me on electronics.stackexchange...using firefox 3.6.15 with Permit Cookies add-on but have allowed the domain. works on all the other sites –  jacobsee Mar 21 '11 at 19:44
    
@jacobsee: Just in case, this is solved for me. –  Trufa Mar 22 '11 at 0:45
    
thanks...just went over to electronics and i'm just logged in. not sure what was happening before! –  jacobsee Mar 23 '11 at 19:58

1 Answer 1

I've had the same problem when logging into new Stack Exchange sites with a Google account that's already associated with existing Stack Exchange sites.

The solution is not to refresh the page giving the error. But to close the tab/window containing the error message then re-visit the new Stack Exchange site in a new tab/window. A JavaScript "Welcome Back" notification at the top of the screen should slide down after a few seconds.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .