What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

When I try and login (today) on http://odata.stackexchange.com/stackoverflow/queries and choose my open id provider (myopenid) it tries to auto log me in before I can even type my username (subdomain)... thus I get logged in as John Doe 52 or something like that.

I get the feeling that the value in my local/session storage might have been wiped.. but the key is still there? (not sure how I can easily check in Firefox/Firebug). If so, it seems like the code should be a bit more robust to ensure that the stored username or whatever is stored is != "".

I'm fairly sure this has worked in the past as I have created several queries.

share|improve this question

3 Answers 3

up vote 1 down vote accepted

Did you go to the logout page (on a SE 2.0 site, not sure if SEDE supports this) and click "Log Out Everywhere"?

That will clear HTML 5 Local Storage, and thus your network login.

share|improve this answer
    
hmm, tried that... logged out everywhere... re-logged in on Stackoverflow... then here... tried SEDE... no luck. tried to login on SEDE and I get the error "Message signature was incorrect" (after it tries to auto log me in... and if I manually type my open id url and click login. –  scunliffe Nov 13 '10 at 23:13
    
@scun might be a bug in SEDE –  Jeff Atwood Nov 13 '10 at 23:16
    
hmm, ok, no worries... I'll give it a re-go tomorrow, thanks @Jeff. –  scunliffe Nov 14 '10 at 0:56

I also have an unusual problem when using OpenID. I get my open id through my ISP. But if I'm logged into my ISP through a different subaccount, I can't log into a new SE site, because it automatically picks the wrong OpenID.

So I have to log out at my ISP, log into the subaccount I use with SE, log into SE, and log into the new (to me) SE site. I only have to do this once. Once I've logged into a site, I can access that site even when I'm logged into my ISP on the wrong subaccount.

share|improve this answer

I've been having trouble too, very similar to yours. Couldn't get past "Message signature was incorrect" when trying to use my regular provider (myOpenId). Tried Google next which failed with a 404 on my assigned user ID page. The next attempt worked. I did end up with a different user name though. Google's, not the one I get through the myOpenId login. SEDE is, erm, different.

share|improve this answer
    
is login to data.se working now for you? –  waffles Mar 28 '11 at 2:55
    
@waffles - sorta, I'm jon.doe60 there. No idea how to reset it, it doesn't matter much afaict. While I got your ear, how do I reset the saved query parameter default? I'm getting the wrong user ID on every query, resetting cookies didn't help. –  Uphill Luge Mar 28 '11 at 12:24

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .