Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 153 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

All of a sudden, I can't vote on comments on any StackExchange site. The voting arrow doesn't even appear when I point to where it should be. Is this a change in the site-wide functionality, or is something up with my account? If it's the latter, how do I find out what it is?

In case it makes a difference, I've recently joined several new-to-me SE sites, after having been an active member of SO and a not-so-active member of serverfault for a long time.

Edit

In reply to comments, I'm quite certain that I'm logged in. The browser is IE7. I'm not real sure how to lear the cache, since I use Firefox most of the time....

Second Edit

I've "Delete[d] Browsing History...", eventually doing a "Delete all...". No Joy. FF is so much nicer....

Yet a Third Edit

I did a full "Reset...". Still. No. Joy.

I will check Firefox when I get home (or maybe tomorrow morning). This is looking more & more like an IE-specific bug.

And a Fourth

Works fine in Firefox at home....

Final Edit

Works fine now--Thanks!

share|improve this question
2  
Try doing a hard refresh on the affected site(s) (Ctrl+F5), failing that clear out your browser's cache. Which browser are you using? – ChrisF Dec 10 '10 at 20:34
    
This happened to me yesterday but I thought it was probably an IE-only bug that would disappear soon enough. Haven't tried it again since then. – mmyers Dec 10 '10 at 20:39
1  
Is this possibly similar to the issue discussed here? If so, the suggestion to clear the cache and browser history may help. – Grace Note Dec 10 '10 at 20:40
up vote 3 down vote accepted

This was an issue with how IE7 handled the css rule display:inline-block - a fix will be deployed in tomorrow's build.

share|improve this answer

Clear your browser cache and try again.

Sorry, I can repro this in IE8 in IE7 compat mode. We'll look into it...

share|improve this answer
    
This hasn't worked for me on affected machine/browser combinations. – jball Dec 11 '10 at 6:16

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .