What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 133 Stack Exchange communities.

The page http://stackoverflow.com/users/122299/ result in Firefox saying that

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

Indeed, some investigation shows the page to redirect to itself, while my page, http://stackoverflow.com/users/126214/ redirects to http://stackoverflow.com/users/126214/lennart-regebro

Thus I suspect that this user, who has no ascii character in his name, has triggered a small bug. :)

User Details on http://data.stackexchange.com alt text

share|improve this question
    
Nice catch, it'll be interesting to know what happened there! –  Benjol Jan 7 '11 at 9:51
    
I don't believe it has anything to do with the presence of ASCII chars in the display name - I just changed my Meta display name to my Chinese name, and I believe you should still be able to access it. –  Yi Jiang Jan 7 '11 at 10:04
    
Hmm, it's working now. Just fixed I guess. :) –  Jeff Mercado Jan 7 '11 at 10:07
    
Yup, working again. –  Lennart Regebro Jan 7 '11 at 10:10
    
Jeff Atwood saiz: '<waves hands> there are no bugs' –  Yi Jiang Jan 7 '11 at 10:16

1 Answer 1

We no longer attempt to redirect when the name slug is empty.

share|improve this answer
    
It seems like this bug has found its way back: chinese.stackexchange.com/users/67/… –  NullUserException อ_อ Dec 15 '11 at 7:53
    
(it does not work even if I remove the display name, eg: chinese.stackexchange.com/users/67 ) –  NullUserException อ_อ Dec 15 '11 at 7:54
    
@null during private beta things work differently because access is restricted. If it is a problem when the site is public, then let us know. –  Jeff Atwood Dec 15 '11 at 8:08
    
The issue NullUserExceptiom reports was simply a code bug related to the switch-over to the new user profile, and would affect all sites that use international URL support (on user profiles), and was not just because of the private beta. It got fixed a few days ago. –  Marc Gravell Dec 17 '11 at 11:24

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .