What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 150 Stack Exchange communities.

Minor bug: When executing a query in SEDE, the throbber looks like it's gone AWOL: http://sstatic.net/stackoverflow/img/ajax-loader.gif

share|improve this question

2 Answers 2

SO has changed to use progress-dots.gif instead - I guess SEDE hasn't updated yet.

By the way SEDE is FOSS (here are the repos), so you might be able to contribute a patch yourself :)

Here's a list of places that need replacing.

share|improve this answer

Good catch.

I've fixed this in the repository and it will go live the next time @waffles does a merge & deploy.

share|improve this answer
I'm so happy we left azure .. that whole process only took a minute .. change should be live now – waffles Jan 13 '11 at 23:28
@waffles: Confirmed. Thanks! – Jon Seigel Jan 13 '11 at 23:29
Does that mean "confirmed" it's deployed? Cos it's not throbbing over here .. (verified in chatrooms) ~~ Or does that mean it's changed to the dots that @radp mentioned? – jcolebrand Jan 13 '11 at 23:34
@dra: I changed it to the dots as radp suggested. I tested it when composing a new query. If it's not working, perhaps clear your cache? – Jon Seigel Jan 13 '11 at 23:35
no the throbbing dots works, it's the other throbber that doesn't. Thanks for clarifying. – jcolebrand Jan 13 '11 at 23:37
Good stuff. I didn't even have time to install hg :) – Benjol Jan 14 '11 at 9:53

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .