What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

When I try to add an image to a question or answer, I'm not able to browse my local files in IE7. When I push the "Browse" button it looks like the "Upload" button gets focus. But nothing else happens.

Odd focus of Browse button

share|improve this question

closed as too localized by jadarnel27, Pops, Daniel Fischer, Tim Stone, Manishearth Jul 11 '12 at 4:20

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Works fine here; are you seeing any JavaScript errors? –  balpha Feb 3 '11 at 10:40
    
@balpha: No I don't see any errors. My IE version is 7.0.6002.18005CO. –  Ladislav Mrnka Feb 3 '11 at 10:53
    
+1, the SE provided Imgur pro account is important to prevent image rot! –  Arjan Feb 3 '11 at 16:57
1  
I no longer have IE7, but this looks exactly like what I remember seeing. –  mmyers Feb 3 '11 at 16:57
    
IE7 is no longer support, so I'm voting to close this as too localized. –  jadarnel27 Jul 10 '12 at 18:07

Browse other questions tagged .