What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 134 Stack Exchange communities.

Markdown parsing might have some infinite loop for some malformed long pattern

Try copy paste following line or two to any markdown enable box

>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!<!
>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!<!

Preview UI hang in my browser (firefox, chrome, opera) became CPU usage 99% and

When I disable preview javascript and send POST request to server, server also does not response the request for long time, and sometimes got gateway timeout error and sometimes, my account logoff automatically :D)

May be not a serious issue, but may be worth a look.

share|improve this question
4  
Reproing this on my machine was a bad idea... –  Grace Note Mar 4 '11 at 19:52
2  
If it loops the server it may be a very serious issue since it can allow ddos attacks –  Andreas Bonini Mar 4 '11 at 19:54
1  
deleting for now since this is a DDOS repro –  Jeff Atwood Mar 4 '11 at 20:00

1 Answer 1

up vote 6 down vote accepted

OK, great catch -- now fixed. Was an error in the spoiler block post-processor

OMG spoilers!

> ! OMG spoilers!
share|improve this answer
2  
FYI: the live preview while editing currently does not work (not with >!, nor with > !). –  Arjan Mar 4 '11 at 22:54
    
@arjan you sure about that? :) –  Jeff Atwood Mar 5 '11 at 1:16
    
I take the smiley means you've fixed it? Good! (I noticed as I wondered if the syntax had changed from >! into > ! with a space. While testing, none worked, until I indeed saved. Then both worked. Never knew about that space!) –  Arjan Mar 5 '11 at 9:16

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .