What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 133 Stack Exchange communities.

In some questions that have an accepted answer, the tooltip in the green tick has the wrong timestamp.

Have a look at this question for an example. The tooltip says

The question owner accepted this as the best answer 0 secs ago

It says this no matter when you go to the question.

It doesn't happen on all questions. Perhaps it is something to do with the question being a wiki or having had a bounty?

share|improve this question

2 Answers 2

Edit 2:
In a tangentially related post, Jeff confirmed that this odd date situation is related to deleted users and marked the bug . This seems to confirm what Tim Stone found (see edit 1, below this).


Edit:
As pointed out by Tim Stone in the chat, this is likely because the user who asked the question has been deleted (or for some other reason no longer exists).

I'm now seeing this on mouseover:

The question owner accepted this as the best answer Jan 1 '01 at 0:00

The completely expanded timeline view — perhaps unsurprisingly — don't show any indication of when the actual acceptance took place.

I don't see any indication of a bounty, including inside the revision history, though it's possible that it's being hidden by the same bug. Do you know for sure that there was one, or were you making an educated guess?

The very oldest CW question on SO with an accepted answer doesn't show this bug, so it's not an age thing.

share|improve this answer

This also happens when sock puppets get merged. In that case, maybe the timestamp could be preserved? Like the following:

Odd timestamp

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .