Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 153 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

If I go to a 404 page on one of the StackExchange sites:

...and I click on 'Contact Us', my email program launches with the following address:

team%2bXXX%40stackexchange.com

...where 'XXX' is the name of the site. I doubt that the email address is supposed to have escaped characters in it.

share|improve this question
    
Note: this doesn't happen in FF4 - only in Chrome. – uɐɯsO uɐɥʇɐN Apr 9 '11 at 23:47
    
It also works correctly in Safari 5.0.4 – ughoavgfhw Apr 10 '11 at 0:08
    
I can't think of a good reason to encode those characters, but then again, I can't think of a good reason not to decode them either. Double-bad FTL! – Shog9 Apr 10 '11 at 0:09
    
Works fine on Chrome 12.0.725.0 dev. – Mike Apr 10 '11 at 0:31
    
I have Chrome 11.0.696.34 beta. – uɐɯsO uɐɥʇɐN Apr 10 '11 at 0:47
    
I see nothing wrong in my Chrome 10. – John Apr 10 '11 at 2:34
    
@John: What OS are you using? – uɐɯsO uɐɥʇɐN Apr 10 '11 at 3:05
    
Ubuntu 10.04 ^^^ – John Apr 10 '11 at 3:06
    
@John: Weird... I'm using Chrome on Ubuntu 10.10 64-bit. – uɐɯsO uɐɥʇɐN Apr 10 '11 at 3:17
up vote 3 down vote accepted

Yes, there's no reason for those characters to be encoded. Fixing!

share|improve this answer
    
Wow... I noticed this when I sent my (first!) email to the team a couple days ago, but I thought it was by design... – Mehrdad Apr 10 '11 at 6:08

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .