What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

Site Stats Broken

I've seen this in IE 8 and Firefox 4. This does not seem to affect all sites, though. Security and Mechanics are affected, but RPG is not. I'll check around other sites and update this question as I find more.

Affected:

Unaffected:

Upon further review, this seems to be a sporadic problem - coming and going somewhat unpredictably. "Affected" now lists the sites I have seen it on, but the problem may not currently exist. Some of these were previously "Unaffected" though.

Although the Site Stats image says "loading", the statistics do not appear within an expected reasonable amount of time (if at all).

I just did a re-check of all the above sites, and it seems the issue is cleared up for now. Any ideas as to what might have caused this?

share|improve this question
    
Can you elaborate on what the problem is? –  John May 8 '11 at 17:04
    
@John - I thought that what I put in the screenshot was the problem? –  Iszi May 8 '11 at 18:41
    
FWIW, I did go on SharePoint not long after you posted this question and only got the loading bit of the stats. It does seem OK now though. –  Ben Pilbrow May 8 '11 at 19:02
    
Ah. The last machine I was on blocks imgur so I can't see screenshots. I see the problem now. –  John May 8 '11 at 20:14

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

This is not a bug -- the stats panel is heavily cached and sometimes there can be intermittent errors populating it on builds and so forth.

Every site you listed is fine now.

When it says "loading..." I would take that at face value unless the loading goes on for more than a few hours.

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .