Not sure if it is a bug or not, but it feels like a bug to me. When I got to 200 rep on SO the other day I got +100 rep to all my accounts including SO. So my rep jumped up to 300 on SO.

Considering there are others on SO with rep between 200 and 300 I think it is possible that the +100 was supposed to apply only to the linked accounts, not to the account with 200+.

share|improve this question
8  
I think this is how it's supposed to work. The first association gives you a bonus on both sites, subsequent ones give you the bonus only on the new site. –  ChrisF May 10 '11 at 19:05
    
+1 ChrisF it worked for me that way, which seems consistent. –  jv42 May 10 '11 at 19:24
    
Same thing happened to me. Quite strange I reached 200 rep on SO weeks ago but I got the +100 bonus on SO only today. Today I asked my first question on meta, maybe that's the motivation. –  Gabber Apr 4 '12 at 14:06
    
I got over 200 on one of the other projects first, having between 200 and 300 on SO for some time is completely normal in this case. –  linac Jan 14 at 13:36
add comment

2 Answers

up vote 32 down vote accepted

It's not a bug. The bonus applies for both the sites, but you get the bonus once for each site; the next time you associate your SO account to another SE site, you will not get any bonus, on SO.

Using other words, when you get a reputation higher than 199 in an SE site, you will get the bonus in all the SE sites, including the ones where you create an account after you reached reputation 200 in an SE site.
The bonus is gained once per each site; that means that the second time you reach reputation 200 in a site, you don't get another bonus.

share|improve this answer
add comment

You can have rep. between 200 - 300 by placing a bounty for example or downvotes. So it's not a bug on your account.

share|improve this answer
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .