What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

It happened a couple of days ago. Clearing the cache did not help. This is what I see now:

enter image description here

This happens with other Stack Exchange sites also. Meta Stack Overflow, on the other hand, looks fine:

enter image description here

share|improve this question
1  
I have the same problem with the Android browser, clearing the cache didn't help. Clearing cookies and logging in again also did not change anything. –  Mad Scientist May 30 '11 at 5:56
    
yep, this has been happening to me for the past few days. –  Sathya May 30 '11 at 6:30
    
Me too, I thought it was just me. I even tried going to SE sites I never visited before on my phone, still the same. Could it be the CDN? –  JohnP May 30 '11 at 9:19
    
Funnily enough, I couldn't access Android Enthusiasts from my BlackBerry while this was happening, but other SE sites worked. –  Matthew Read May 31 '11 at 15:20

1 Answer 1

up vote 9 down vote accepted

I configured the CDN incorrectly in one spot. I'm not entirely sure how or why this caused this issue – my theory at the moment is that the Android browser and the CDN outsmarted each other with regards to caching – but either way it should be fixed now.

share|improve this answer
1  
Indeed, its working again :) –  Ivo Flipse May 30 '11 at 10:24
    
Were any CDN changes done in the past day or two? The stylesheets are not loading again. –  Sathya Jun 3 '11 at 4:30
    
It doesn't work for me as well, as @Sathya said, since a few days already. –  slhck Jun 7 '11 at 18:07
    
@slhck: Fixed again (temporarily; see meta.stackexchange.com/questions/93563/…) –  balpha Jun 7 '11 at 18:11

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .