What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

When I try to log into Stack Overflow, I am not presented with the usual OpenID options. Why might that be?

I tried multiple browsers: Chrome, FF - same result. I am able to log into Meta perfectly fine, however.

share|improve this question

closed as off-topic by Martijn Pieters, Shadow Wizard, cVplZ, ɥʇǝS, random Sep 16 at 1:04

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "The problem described here can no longer be reproduced. Changes to the system or to the circumstances affecting the asker have rendered it obsolete. If you encounter a similar problem, please post a new question." – Martijn Pieters, Shadow Wizard, cVplZ, ɥʇǝS, random
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Hmm, it looks alright to me. A screenshot might help if you could post one. –  Tim Stone Jun 18 '11 at 1:11
    
Are you already logged inm perhaps as an unregistered user? Try clearing your cookies for stack overflow and stackauth, and your data cache for both. If that doesn't fix the problem then it's probably happening because it's Friday, and thingadongdong. –  Adam Davis Jun 18 '11 at 1:12
    
This happened to me yesterday. This post: meta.stackexchange.com/questions/95431/login-form-doesnt-work detailed the problem. According to that, the problem should now be resolved. –  PengOne Jun 18 '11 at 4:45

Browse other questions tagged .