4 Copy edited.
source | link

why Why am I receiving a code indenting error?

I'm trying to publish my question, but I'm always getting this message:

Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon.

I paste my code, then I select the code and then I press the code button. It seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it. Why is this happening  ?

The preview I get of my message

enter image description here
enter image description hereEnter image description here

Enter image description here

why am I receiving code indenting error?

I'm trying to publish my question but I'm always getting this message:

Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon.

I paste my code, then I select the code and then I press the code button. It seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it. Why is this happening  ?

The preview I get of my message

enter image description here
enter image description here

Why am I receiving a code indenting error?

I'm trying to publish my question, but I'm always getting this message:

Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon.

I paste my code, then I select the code and then I press the code button. It seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it. Why is this happening?

The preview I get of my message

Enter image description here

Enter image description here

3 Added some formatting / modified writing slightly
source | link

so I'm trying to publish my question but I'm always getting this message:

"Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon."

Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon.

I paste my code, then I select the code and then I press the code button.. And itIt seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it, why. Why is this happening ?

the preview : enter image description here

The preview I get of my message

enter image description here
enter image description here

so I'm trying to publish my question but I'm always getting:

"Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon."

I paste my code, then I select the code and then I press the code button.. And it seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it, why is this happening ?

the preview : enter image description here

enter image description here

I'm trying to publish my question but I'm always getting this message:

Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon.

I paste my code, then I select the code and then I press the code button. It seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it. Why is this happening ?

The preview I get of my message

enter image description here
enter image description here

2 added 83 characters in body
source | link

so I'm trying to publish my question but I'm always getting:

"Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon."

I paste my code, then I select the code and then I press the code button.. And it seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it, why is this happening ?

the preview : enter image description hereenter image description here

enter image description here

so I'm trying to publish my question but I'm always getting:

"Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon."

I paste my code, then I select the code and then I press the code button.. And it seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it, why is this happening ?

the preview : enter image description here

so I'm trying to publish my question but I'm always getting:

"Your post appears to contain code that is not properly formatted as code. Please indent all code by 4 spaces using the code toolbar button or the CTRL+K keyboard shortcut. For more editing help, click the [?] toolbar icon."

I paste my code, then I select the code and then I press the code button.. And it seems fine and indented in the preview, but I'm still getting that message when I try to publish it, why is this happening ?

the preview : enter image description here

enter image description here

1
source | link