3 replaced http://stackoverflow.com/ with https://stackoverflow.com/
source | link

On one's own User Page (tested on StackOverflow site), on favorites tab: http://stackoverflow.com/users/46058?tab=favoriteshttps://stackoverflow.com/users/46058?tab=favorites, the links which should select sort order, i.e. "added", "recent", "views", "newest", "votes" links are double HTML encoded, containing & in place of & (or even better ;).

For example link is:

  • httphttps://stackoverflow.com/api/userfavorites.html?page=1&pagesize=15&userid=46058&sort=recent

and should be

  • httphttps://stackoverflow.com/api/userfavorites.html?page=1&pagesize=15&userid=46058&sort=recent

This does not matter if you just click on link, as SO would then use Ajax to update page, landing on

  • httphttps://stackoverflow.com/users/46058?tab=favorites#fpage_1-fsort_recent

But it does matter when I use 'Ctrl-Click' or 'Open in new tab' to open in new tab (landing on "Page Not Found"). You can also see this incorrect URL on mouseover (on hover) in the status bar area.

When I edit link to the second version it works correctly.


The stats tab doesn't have this bug.

On one's own User Page (tested on StackOverflow site), on favorites tab: http://stackoverflow.com/users/46058?tab=favorites, the links which should select sort order, i.e. "added", "recent", "views", "newest", "votes" links are double HTML encoded, containing & in place of & (or even better ;).

For example link is:

  • http://stackoverflow.com/api/userfavorites.html?page=1&pagesize=15&userid=46058&sort=recent

and should be

  • http://stackoverflow.com/api/userfavorites.html?page=1&pagesize=15&userid=46058&sort=recent

This does not matter if you just click on link, as SO would then use Ajax to update page, landing on

  • http://stackoverflow.com/users/46058?tab=favorites#fpage_1-fsort_recent

But it does matter when I use 'Ctrl-Click' or 'Open in new tab' to open in new tab (landing on "Page Not Found"). You can also see this incorrect URL on mouseover (on hover) in the status bar area.

When I edit link to the second version it works correctly.


The stats tab doesn't have this bug.

On one's own User Page (tested on StackOverflow site), on favorites tab: https://stackoverflow.com/users/46058?tab=favorites, the links which should select sort order, i.e. "added", "recent", "views", "newest", "votes" links are double HTML encoded, containing & in place of & (or even better ;).

For example link is:

  • https://stackoverflow.com/api/userfavorites.html?page=1&pagesize=15&userid=46058&sort=recent

and should be

  • https://stackoverflow.com/api/userfavorites.html?page=1&pagesize=15&userid=46058&sort=recent

This does not matter if you just click on link, as SO would then use Ajax to update page, landing on

  • https://stackoverflow.com/users/46058?tab=favorites#fpage_1-fsort_recent

But it does matter when I use 'Ctrl-Click' or 'Open in new tab' to open in new tab (landing on "Page Not Found"). You can also see this incorrect URL on mouseover (on hover) in the status bar area.

When I edit link to the second version it works correctly.


The stats tab doesn't have this bug.

2 edited tags
| link
1
source | link

Links choosing sort order in 'favorites' tab of one's own user page have & in URL and don't work for "open in new tab"

On one's own User Page (tested on StackOverflow site), on favorites tab: http://stackoverflow.com/users/46058?tab=favorites, the links which should select sort order, i.e. "added", "recent", "views", "newest", "votes" links are double HTML encoded, containing & in place of & (or even better ;).

For example link is:

  • http://stackoverflow.com/api/userfavorites.html?page=1&pagesize=15&userid=46058&sort=recent

and should be

  • http://stackoverflow.com/api/userfavorites.html?page=1&pagesize=15&userid=46058&sort=recent

This does not matter if you just click on link, as SO would then use Ajax to update page, landing on

  • http://stackoverflow.com/users/46058?tab=favorites#fpage_1-fsort_recent

But it does matter when I use 'Ctrl-Click' or 'Open in new tab' to open in new tab (landing on "Page Not Found"). You can also see this incorrect URL on mouseover (on hover) in the status bar area.

When I edit link to the second version it works correctly.


The stats tab doesn't have this bug.