3

Possible Duplicate:
Select an area in rep graph not working on Chrome

select an area by dragging across the lower chart

does not work on the new rep graph.

Current Chrome (15.0.874.121), Windows XP, behind a proxy.

The Console reports one warning:

Resource interpreted as Other but transferred with MIME type undefined.

No Resource is shown with a type of "Other"; after a hard refresh the Network tab shows this. On Electrical Engineering, my rep tab works properly, and shows almost identical results. It also works properly on Stack Overflow, and it works properly in Firefox and Opera. Results are unchanged when I enable or disable extensions.

I posted this as an answer to https://meta.stackexchange.com/questions/112151/new-user-page-live-on-meta/112304#112304 (10k only; answer was deleted because that thread was out of control), but I didn't have dev tool reports at the time.

  1. Why doesn't this work for me? It seems to be for Nick Craver.
  2. What else should I check? I'm no web dev, so a little help would be appreciated.
4
  • Selecting a date range used to only work in Chrome when you zoomed to normal (ctrl+0). I'm not sure if that's the case with the new user page.
    – jonsca
    Commented Nov 17, 2011 at 18:04
  • (the question about the "old" User page, for reference)
    – jonsca
    Commented Nov 17, 2011 at 18:11
  • 1
    @jonsca - Sigh. Yes, that's the problem, and that's why it worked on my other browsers and other OS. I browse zoomed-in on Stack Exchange most of the time at work because I've got a 1900px wide screen that I sit well back from, and normal zoom leaves almost 1000px of white bars on each side. Commented Nov 17, 2011 at 18:21
  • I don't remember how I finally figured that out, but it was maddening before hand.
    – jonsca
    Commented Nov 17, 2011 at 18:29

0

Browse other questions tagged .