10

When in SO rooms, everything seems to be normal. But when in DBA.stackexchange rooms, like The-Heap, (@Ben Brocka noticed that) my chat profile does not seem to have a parent SE profile and shows not two links, like other users, but only one link:

enter image description here

Notice that other users in that room show fine and so does my profile in SO chat rooms:

enter image description here enter image description here

Is that a bug on SE-chat code or I can correct this somehow?

7
  • Iiiinteresting... I'm looking.
    – balpha StaffMod
    Commented Jun 4, 2012 at 8:11
  • So, when it does display it, it displays the wrong site? There must be some other criteria for determining what link gets shown there on the SE chat.
    – animuson StaffMod
    Commented Jun 4, 2012 at 8:13
  • Looks like you don't have a parent site on chat.SE chat.stackexchange.com/users/9016/ypercube. I even used the "refresh profile from parent site" mod button, and it said "refreshing profile failed". Commented Jun 4, 2012 at 8:28
  • @TimManishEarth : So, what can I do? Commented Jun 4, 2012 at 8:32
  • @ypercube: Seems to have fixed itself. I've set your parent profile to DBA (change it if you like). Commented Jun 4, 2012 at 8:46
  • Aah, balpha fixed it. Commented Jun 4, 2012 at 8:48
  • I forgot to bring this up, I meant to as well
    – Zelda
    Commented Jun 4, 2012 at 11:12

1 Answer 1

7

The API had some hickups last night and returned broken data when refreshing your account (you basically had user id 0 on all your sites). This kind of issue will be self-correcting once the changes to the parent user handling are done (see here and here), but currently, this requires dev intervention.

I have intervened :)

2
  • Yes, it's fixed now. Thnx. Commented Jun 4, 2012 at 8:51
  • The issue re-appeared again. I noticed yesterday but it may have been there longer. Commented Jul 19, 2012 at 14:37

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .