5

Related:

I had a notification of a new inbox message (cleared now), but I can't see any items when I open it.

screenshot

Also, http://stackexchange.com/inbox/genuwine just responds with an empty array:

[]

Update

I now have one item in my global inbox: The comments that have been left on this question.

  • 3
    What's that big Questions-thingy?! – Time Traveling Bobby Jun 26 '12 at 13:55
  • 1
    @UristMcBobby: Nevermind the Questions-thingy. It's a user script. – Dennis Jun 26 '12 at 13:57
  • That's odd. I have items in my inbox, so it must not be affecting everyone (yet...) – Josh Darnell Jun 26 '12 at 14:00
11

Can we install memory in every ‪#stackoverflow‬ web server without you noticing? let's find out.

Hmmm I guess not.

I gracefully brought web server 7 out of rotation all nice and proper (this is needed because the internal API backends used for the inbox in places need them, and they're unchecked in HAProxy). Then I not-so-gracefully shut down web server 6 instead of 7, woops.

I purged your inbox cache, it'll return to normal for anyone else this happened to as their cache expires.

| improve this answer | |
  • 1
    It's working now. Thanks. Is there a guinea pig badge for this? :-P – Dennis Jun 26 '12 at 14:12
  • 5
    @Dennis - the hacker badge! which may or may not exist, and may or may not have been awarded – Nick Craver Jun 26 '12 at 14:17
  • 1
    Then I not-so-gracefully shut down web server 6 You did pull the wrong plug, did you? – Time Traveling Bobby Jun 26 '12 at 14:21
  • 12
    @UristMcBobby - no, that's insulting! It was the wrong shutdown button and 2 confirmation prompts, I'm way more incompetent than just yanking the cord, I confirmed I'm incompetent, twice. – Nick Craver Jun 26 '12 at 14:23

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .