3

Possible Duplicate:
Why can't I start a bounty?

I want to offer a bounty on my question on Stack Overflow.

However, I can't seem to do so. I encounter a problem similar to the one described in this question: Why can't I start a bounty?

I follow the same procedure as in the pictures shown there.

My OS is MacOS 10.7 and my browser is Opera 12.01 (same for Safari 6.0).

Please, help me to find the reason and start the bounty.

19
  • here is the original question: stackoverflow.com/questions/11849918/…
    – klm123
    Commented Aug 12, 2012 at 15:35
  • isn't is suppose to tell me what is wrong if my question doesn't satisfy the requirements?
    – klm123
    Commented Aug 12, 2012 at 15:35
  • 5
    I can see the "start a bounty" link. Commented Aug 12, 2012 at 15:37
  • And what does it mean? I can see it too.
    – klm123
    Commented Aug 12, 2012 at 15:39
  • Assuming this is a browser thing for a moment, could you try clearing your cache and try again?
    – Bart
    Commented Aug 12, 2012 at 15:40
  • 1
    There is a close vote on the question. Not sure if it prevents you from starting a bounty.
    – nhahtdh
    Commented Aug 12, 2012 at 15:41
  • Bart, i did it. Doesn't help.
    – klm123
    Commented Aug 12, 2012 at 15:42
  • nhahtdh, "close vote" means vote to close the question? I can't see it...
    – klm123
    Commented Aug 12, 2012 at 15:44
  • 2
    @nhahtdh: It does not. Commented Aug 12, 2012 at 15:45
  • I checked Safari browser too - it doesn't work either.
    – klm123
    Commented Aug 12, 2012 at 16:02
  • 1
    So it's exactly the same as the other question? You go through all the screens, but the "Start Bounty" button on the last one does nothing?
    – Ry-
    Commented Aug 12, 2012 at 16:04
  • Yes. The last window just stays where it was.
    – klm123
    Commented Aug 12, 2012 at 16:08
  • So have you looked for errors in FireBug or the Chrome developer console or some other JavaScript console? Commented Aug 12, 2012 at 17:11
  • I understood Chorme developer console is for Chrome users, not Opera. I will try to install FireBug, if you are advicing me this.
    – klm123
    Commented Aug 12, 2012 at 17:16
  • If all is exactly the same, shouldn't we vote to re-open the other much more detailed question, and close this one?
    – Arjan
    Commented Aug 12, 2012 at 17:27

1 Answer 1

1

I have not done a thing, but now, 6 hours later it works. I have started it finally. Mean while 3 hours ago it didn't work.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .