7

So I get a notification in my inbox for answers to my Meta post, like a normal day.

Then I see this:

[this](

I demand to know how SE could do such a thing to cause me to draw freehand circles!

GRUMBLE GRUMBLE GRUMBLE!

second screenshot of the question to show there are no deleted answers from a mod view

| improve this question | | | | |
  • 3
    Not red enough. and not enough jQuery.... – Naftali aka Neal Aug 14 '12 at 16:17
  • ...and now we all know what answer you upvoted... – yannis Aug 14 '12 at 16:17
  • @amanaPlanaCAnalPAnaMA I kept the style of meta being black. – Tablemaker Aug 14 '12 at 16:17
  • @YannisRizos I honestly could care less if my entire vote history was public. – Tablemaker Aug 14 '12 at 16:18
  • 3
    @TylerShads I couldn't care less if your entire vote history was public either. ;) – yannis Aug 14 '12 at 16:18
  • I just had this happen on Arqade on an old question of mine. It said 3 new answers, but only one (of several) was. – John Aug 14 '12 at 21:23
  • @John I think that might be (although related) a different issue as mine doesn't say "New" just "3 answers". Still should be addressed nonetheless. – Tablemaker Aug 15 '12 at 0:34
  • 1
    Ah, I'm mistaken. It doesn't say new. Just "3 answers" though the question has four. 3 of which are old, so AFAIK, there is no reason I should be notified about them again... – John Aug 15 '12 at 0:43
  • Is your inbox still showing this discrepancy? – Jarrod Dixon Aug 21 '12 at 5:03
  • @JarrodDixon Not anymore. – Tablemaker Aug 21 '12 at 14:58
  • @Jarrod It just did it again... – John Aug 26 '12 at 15:49
  • @John your inbox looks correct to me; what were you expecting it to say for that new answer? – Jarrod Dixon Aug 27 '12 at 18:03
  • @Jarrod I was expecting "answer on X" like my other notifications, not "3 answers on X" when there is only one new answer and far more than 3 total. – John Aug 28 '12 at 15:08
  • @John looking into it - we're seeing the singular "answer on X" in your inbox. Probably something in our redis pipeline (where we store inbox items). – Jarrod Dixon Aug 28 '12 at 17:17
  • @Jarrod Ah, well, I'm still seeing it wrong, and you said to tell you, so... (and yes, I tried the full site from my phone, same problem, can't test on a desktop for several days) – John Aug 29 '12 at 4:45
1

We can't reproduce this - we did have a "blip" in our network aggregation service that might have caused the issue, but it has since been remedied.

Please let me know if you see this behavior again.

| improve this answer | | | | |

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .