1

I am using "Login with Google" and can't access stackoverflow from my account using Firefox. I tested this using 2 versions: At first I tried logging in using Firefox 21 Nightly, then I checked it using the Firefox 19.0.2 stable version (current). It told me that I am logged in with Google and have to refresh the page, so I click at the link and I am logged out. It works well at Chrome, but I would love to have this working with Firefox as well.

  • 2
    "It told me that I am logged in with Google and have to refresh the page, so I click at the link and I am logged out." -- Who exactly tells you you're logged in with Google, and what link did you click? (Oh, also: no need to test in nightly -- we don't support that anyway) – balpha Mar 14 '13 at 12:11
  • I was unable to make a screenshot, but it happens immediately after the login... (unfortunately, it works on meta.stackoverflow.com Oo and it automatically redirects me - I kinda don't have to click a link; I was talking about the small layer at the top of the page after logging in) – Martin Bories Mar 14 '13 at 12:14
  • Hmm yeah, the logs confirm your description. Do you have any plugins/extensions installed in your Firefox? – balpha Mar 14 '13 at 12:27
  • Yes, some, but disabling all of them and restarting firefox didn't solve the issue. I can mail you my list of plugins if you want, but most of them are simple GUI addons that shouldn't affect the logging-in-process (except for, of cause, Firebug) and it shouldn't help you. – Martin Bories Mar 14 '13 at 13:10
  • Btw: I am using official Windows 8 installation on Lenovo Yoga 13 (Germany). – Martin Bories Mar 14 '13 at 13:13
  • Two questions: 1) Is this reproducible? If you click "log in", does the "welcome back" bar appear again, and when you reload are you still logged out? 2) If you ignore the "welcome back" bar and click "log in with Google" anyway, does that log you in? – balpha Mar 14 '13 at 13:50
  • Both logins fail. Shall I make a small screen video displaying this behavior? – Martin Bories Mar 15 '13 at 12:54
  • The only explanation I have is that you have disabled cookies in your Firefox. – balpha Mar 15 '13 at 16:29
  • Nope, I do use cookies in Firefox. – Martin Bories Mar 16 '13 at 8:21
  • As I said, the page meta.stackoverflow.com works, only stackoverflow.com doesn't – Martin Bories Mar 16 '13 at 8:21
  • If you have a moment, can you jump into chat? I'm in the Tavern, just ping me there. – balpha Mar 16 '13 at 8:52
  • Unfortunately, I think I can't because I don't know how to ping someone (:D) and couldn't enter the chat in general as I only have 1 reputation on meta.stackoverflow.com, but you could ping me? – Martin Bories Mar 16 '13 at 10:19
  • I am experiencing this as well, using Firefox 19 stable on Windows 7. – Dan Tao Mar 20 '13 at 2:25
  • I can confirm this issue, too. Firefox 19.0.2 (arch linux). Cookies enabled. Extensions disabled. – André Laszlo Mar 25 '13 at 10:54
  • Same here, Windows XP, firefox with cookies and no extensions. – joefromct Oct 31 '13 at 9:34
1

Although I could originally replicate this issue, I have just cleared all history from tools -> Clear Recent History menus.

It seems appears as though my firefox login is working correctly.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .