6

When I clicked the flag button on a comment, a popup of the entire page for page not found appeared (see image below). I think that this behaviour should be fixed as it is a rather confusing experience. The comment must have just been edited as I clicked the flag button.

Also, why did the popup say page not found?

Image of bug screen capture

6
  • I think this is relevant...kind of... Apr 4 '13 at 13:28
  • Yes, the red does not look great there :)
    – Ren
    Apr 4 '13 at 13:29
  • 1
    The comment was most likely deleted, not edited. The popup is loading a page, e.g. meta.stackoverflow.com/posts/comments/popup/flag/524663 so when the comment with that ID is deleted you'll indeed get "Page Not Found" pop up. Apr 4 '13 at 13:32
  • The comment is most definitely still there. See the 4th one here with the edit icon next to it - meta.stackexchange.com/questions/175138/…
    – Ren
    Apr 4 '13 at 13:33
  • Since I can't flag my own comment can't reproduce it as I wanted... anyway you sure that's the comment you tried to flag? When you try to flag now is it working fine? Apr 4 '13 at 13:35
  • @ShaWizDowArd I'm sure yes. If you look at the minute difference between his comment and Antony's, the time difference is the same for that edited one and Antony's now. Flagging it now works fine.
    – Ren
    Apr 4 '13 at 13:38
11

YO DAWG

Seriously though, fixed in the next build with a proper error message.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .