8

https://stackoverflow.com/a/803323

Looks like the font of the code block overflowed! (FFx, Chrome. And in IE8 it's even weider)

  • 1
    Congrats for finding such thing :) Absolutley this is bug. 1 hour ago even I posted a bug :) – Anoop Vaidya May 1 '13 at 6:03
  • 2
    Actually this is even worse than it looks- the last few paragraphs of that answer are cut off (try clicking "edit" to see). However, I wasn't able to reproduce the problem in the formatting sandbox. – David Robinson May 1 '13 at 6:05
  • 3
    That happens on old posts. Some rendering bugs have been fixed since, but the stored html doesn't get regenerated until a post is edited. I did just that. (Not the first time I see that specific bug.) – Mat May 1 '13 at 6:11
  • @DavidRobinson: Matt. re-rendered it, now its good.But what was the problem? The length of answer? – Anoop Vaidya May 1 '13 at 6:11
  • @Anoop Vaidya: there is not problem with that post. It was the victim of a bug that has already been fixed long ago. – Mat May 1 '13 at 6:12
  • 1
    Works for me (before the rerender). Then again, my screen is rotated (I'm currently trying to study while lying down :P) so my screen size is nonstandard. – Manishearth May 1 '13 at 6:13
  • "Something funny happened on my way to an SO answer".... ;) – Andrew Barber May 1 '13 at 6:16
  • 1
    Sorta dup: meta.stackexchange.com/questions/125724/… – Mat May 1 '13 at 7:06
  • @Mat: Please post that as an answer. – Lightness Races in Orbit May 8 '13 at 10:02
  • @Lightness: bah, marked as dup instead. It's the same problem, same solution. – Mat May 8 '13 at 10:04

Browse other questions tagged .