4

Here's the story:

  1. Clicked Podcast #47
  2. Clicked on this were hiring link
  3. Clicked on Web Developer link
  4. Scrolled down the page to find that cute pony in a StackExchange t-shirt
  5. Then I saw this:

enter image description here

Well, the icons seems not to be showing properly.

Using Firefox 21.0 (current release; not beta or aurora or nightly). OK on Google Chrome.


I really am sorry to those who I've offended in my original revision. I really am.

8
  • Have I been rude or insulting or something in my original post? Please tell me, honestly. May 15, 2013 at 8:10
  • Reproduced in FF20.0.1.
    – tombull89
    May 15, 2013 at 8:12
  • 1
    Not as far as I'm aware. Not sure why you're being downvoted really.
    – tombull89
    May 15, 2013 at 8:14
  • @tombull89 I'm pretty sure it's because of this. May 15, 2013 at 8:17
  • Not happening in Opera.
    – hjpotter92
    May 15, 2013 at 8:29
  • @hjpotter92 It may be because the newer Opera versions are now using webkit, same as with chrome (though, IIRC, chrome had recently forked webkit to develop its own). May 15, 2013 at 8:33
  • Ah, mine is still Presto. And I think Opera only announced usage of webkit but haven't released it yet.
    – hjpotter92
    May 15, 2013 at 8:38
  • @hjpotter92 I stand corrected then. May 15, 2013 at 8:40

1 Answer 1

1

Just a tiny dose of CSS magic was needed - should look better now!

5
  • Wait. Is it just me, or did it just disappear? May 16, 2013 at 0:41
  • It'll be back in just a few hours - it was actually a trial run for a new feature we're launching today.
    – Max
    May 16, 2013 at 14:01
  • Try now - should be back! :)
    – Max
    May 16, 2013 at 21:51
  • It's great! And the workspace looks very nice. :) May 17, 2013 at 2:46
  • They are! :) In case you're curious what the new feature is: blog.careers.stackoverflow.com/2013/05/17/…
    – Max
    May 17, 2013 at 16:34

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .