6

Every time I go to review Late Answers or First Posts, I notice that the number of answers or questions to be reviewed is always zero.

Sometimes it will show a number, like 5, but most of the time it is zero.

Is this because the posts are actually coming but someone is reviewing them immediately or is this something else, because it will at least take a few seconds to review something right?

  • 3
    Keep trying....there are lots of users doing review that's why you are getting it 0. – Lucifer Jun 27 '13 at 6:42
  • i tried refreshing the page again and again... Still zero... But maybe there is no one posting at that time too... Will keep trying.. – prince Jun 27 '13 at 6:48
3

You thought correctly, someone is reviewing them very fast! There are a lot of people reviewing at any one time, which can make finding review tasks more difficult.

If you're refreshing the Review dashboard, try going into the actual queue of either First Posts or Late Answers, and refreshing that instead.

Auto-reload helps. I've found you can have up to 3 queues open on a 1 second auto-reload before you hit the Too many requests from this IP block.

A nice feature of Auto-reload is that when you actually get a review item come up, it stops reloading.

  • Doesn't the cache refresh once every 5 seconds, though...? – J. Steen Jun 27 '13 at 8:17
4

There are a lot of users reviewing posts, therefore you got zero in the review queue.

Click the review button repeatedly in the review section page, surely you will get more posts for review.

enter image description here

This is what most of the reviewers do, but don't misuse that with robo reviewing. Take a look at the posts and give some good review and help to keep the site clean.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .