8

Now that deleted comments are displayed beneath a post instead of in a separate page when I click to view them, doing so causes the "add comment" link for the post in question to disappear until I refresh the page.

Strangely, as a moderator I cannot reproduce this issue with the steps described in a similar report; my ability to view deleted comments inline triggers it instead.

  • I cannot reproduce either as a normal user or a moderator. – asheeshr Jul 27 '13 at 17:10
  • 5
    Ahh, the problems of the ruling class. – Undo - Reinstate Monica Jul 27 '13 at 17:17
  • @AsheeshR: When you click the "View deleted comments" the "Add comment" link disappears. I managed to reproduce as a mod. – Madara Uchiha Jul 27 '13 at 17:21
  • Reproed on Physics. No comments were harmed in the enactment of this experiment; the moderator instead autopsied comments which had already been baleetinated. – Manishearth Jul 27 '13 at 17:22
  • Reproed on Chem too – Manishearth Jul 27 '13 at 17:24
  • 3
    The 'Add comment' link disappears for the slightest reason. Vote to close? Link disappears. Deleted a comment? Link gone. etc. It is bloody irritating. – Martijn Pieters Jul 27 '13 at 17:36
  • 1
    @BoltClock'saUnicorn yes it's disappearing for me also, it seems to like being refreshed (maybe it feels dirty somehow??) – Nobody Jul 27 '13 at 17:43
  • Also repro'd on dba.SE - but not in all cases. I visited a question that already had deleted comments, and clicking on that link did not make the add comment link disappear. However, on another question, which didn't already have any deleted comments, I intentionally added a comment, then deleted it, left the page, and came back. This time, when I clicked the 1 deleted comment link, the add comment link disappeared. Perhaps this has something to do with the new undelete form of comment? – Aaron Bertrand Jul 27 '13 at 20:42
  • Hmm, I cannot reproduce this behavior. Does it occur on this specific post for you, when viewing the three deleted comments? – Jarrod Dixon Jul 28 '13 at 21:29
  • @Jarrod Dixon: I missed your comment somehow. I can no longer reproduce this behavior today - not sure if it's because the other issue was just fixed, but given that you couldn't reproduce it a day after I reported it it might not have been the case. Either way, it works now... – BoltClock's a Unicorn Aug 9 '13 at 17:54
1

Looks like fixing other related issues has resolved this one as well. Cheers!

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .