3

When I go on meta chat, I am logged in as another SE user named "Jeff Atwood" I created a long time ago, which is dead now. I am unable to find a link to the "Jeff Atwood" named user through search, sorry. SO and other chats work fine (I am logged in the correct user) and so does meta.

I though maybe it was something to do with cookies/cache, so I opened a new icognito window in Chrome(ium actually) and logged in with my SE account and the problem persisted.

the ghost of the account is coming back to haunt me

Update: in another browser (Rekonq), everything was working normally, except that the name on the top was "Jeff Atwood". But when I joined a room, I was able to enter and my name and image were displayed. When I cleared the cache of the browser and again loaded meta.chat.SO, it showed my name. I guess this is a cache issue.

11
  • FWIW, yep, I saw that happen indeed. With a random Gravatar icon.
    – Bart
    Oct 10, 2013 at 15:29
  • 4
    So what you're saying is that Jeff Atwood is your sockpuppet?
    – Mike G
    Oct 10, 2013 at 16:02
  • @mikeTheLiar no, but it's not Latin A but Cryllic A. I've seen you on the TDWTF forums °͜°. Oct 10, 2013 at 16:33
  • @ram how can you be sure one of us isn't lying? Aha! Your cunning attempt at unmasking me is foiled! whoosh
    – Mike G
    Oct 10, 2013 at 16:41
  • @mikeTheLiar I was temporarily suspended because I was under 13, because I still wanted to have an account, I created an account and named it "Jeff Atwood" out of some rageous thinking. Oct 11, 2013 at 4:36
  • Can you link at the chat user you are impersonating? Can you try on a different browser?
    – Sklivvz
    Oct 11, 2013 at 11:25
  • @Sklivvz Weird, in Chromium it's working perfectly now, but in Rekonq (that's the only other browser that's installed; it uses Qt WebKit), the username on top shows up as "Jeff Atwood"; it's linked to chat.meta.stackoverflow.com/users/236473/jeff-twood . When I click it it goes to my chat.meta.SO user (the user id is the same as mine but the name at the end of the link is wrong). Also, I am able to access the rooms and in the rooms it shows my image and username. Maybe it's something to do with the cache, I hadn't cleared that. Oct 11, 2013 at 12:57
  • Ok, I'll mark this as no-repro.
    – Sklivvz
    Oct 11, 2013 at 12:59
  • @Sklivvz I cleared the cache in Rekonq, and now my name on top shows up as my name. I guess this is a cache issue. Oct 11, 2013 at 13:00
  • Shall I answer this question with "It seems to be a cache issue..."? Oct 11, 2013 at 13:04
  • Be my guest....
    – Sklivvz
    Oct 11, 2013 at 13:07

1 Answer 1

1

When I tried again, the problem did not exist in Chromium, but in another browser Rekonq it existed. When I cleared the cache of Rekonq and again loaded meta.chat.SO, it showed my name.

I guess this is a cache issue.

2
  • 5
    When it comes to Jeff Atwood, it's always a cache issue.
    – Tim Post
    Oct 11, 2013 at 13:09
  • 2
    @TimPost Jeff Atwood is annoyingly persistent :)
    – Mansfield
    Oct 11, 2013 at 13:26

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .