8

I want to report a bug on the privilege page on Stack Overflow.

The bug only occurs on Chrome. Below are steps to reproduce:

  1. Access to the privilege page
  2. Hover mouse to right middle of lines as the following image

    screenshot

  3. I saw that the trusted user line gets highlighted, and without moving the mouse the protect questions line was highlighted, and it continued flipping back and forth until I moved my mouse.

This occurs on the latest Chrome under Windows 7 and Ubuntu 12, not on Firefox or IE. And there's the same error for the page on this site.

Note: to easier to reproduce, please use an external mouse to move exactly to right middle of two lines.

  • 2
    So you mean the highlight changes back and forth without you moving your mouse? – psubsee2003 Oct 17 '13 at 16:43
  • Yeah, not sure what you mean. Can you be more specific of the actual issue? As the lines being highlighted from hovering over them is correct behaviour. – James Oct 17 '13 at 16:44
  • @psubsee2003 yes! (I'm sorry for my bad English) – Tuan Oct 17 '13 at 16:51
  • @TuanDang I'd suggest also providing the exact version # of Chrome that does this. "Latest" version is almost meaningless, especially for browsers that upgrade as much as Chrome or Firefox. – psubsee2003 Oct 17 '13 at 16:56
  • Thats what its supposed to do; presumably microscopic movements of your mouse are causing it go change selection – Richard Tingle Oct 17 '13 at 16:57
  • 2
    (Doesn't happen if you actually have those privileges; was able to repro on a site where I don't.) – Wooble Oct 17 '13 at 16:58
  • @psubsee2003 on Windows 7, it's Version 30.0.1599.101 m – Tuan Oct 17 '13 at 16:58
  • 2
    This happens to me as well, Chrome 30.0.1599.69 m. It happens even if I do not have my hand on the mouse. – p.s.w.g Oct 17 '13 at 17:01
  • @RichardTingle: considering it doesn't happen on the edge between any other items that get highlighted on mouseover, I'd say it's probably not supposed to do it. – Wooble Oct 17 '13 at 17:02
  • @Wooble It occurs on privileges that I have not earned yet – Tuan Oct 17 '13 at 17:03
  • 1
    This looks more like a bug with Chrome. The hover effect is done by pretty standard CSS, and it definitely shouldn't be doing that, but there's not really anything Stack Exchange can do to fix it. There's no overlapping and it doesn't change the height, so there's absolutely no reason Chrome should be doing that. – animuson Oct 17 '13 at 17:19
  • 1
    @animuson I tested the fix and it seems to solve the problem without causing any other issues. – dcaswell Oct 17 '13 at 20:14
3

Usually for programming issues you can find your questions already answered on Stack Overflow.

Here's the current CSS:

.privilege-table-row.earned {
    opacity: 0.5;
}

If you add position: relative to the CSS the issue is resolved.

.privilege-table-row.earned {
    opacity: 0.5;
    position: relative;
}
  • Do you know how to apply this bug fix on Stack Exchange? – Tuan Oct 18 '13 at 13:06
2

The issue has been fixed as suggested by dcaswell. Kudos.

The patch is in, waiting to be deployed in the next build.

  • 1
    I've already checked and the issue was fixed :D. – Tuan Oct 23 '13 at 13:54

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .