6

Why is Stack Overflow not working? All I get is this .NET error:

Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.

Screenshot of

Thanks to some comments below, these two tweets from the StackExchange Status [sic] account describe the problem so far:

28
  • 7
    Yes, it's not working.
    – devnull
    Commented Oct 30, 2013 at 14:48
  • 2
    Because someone broke it :-p wait 1min and it should work Commented Oct 30, 2013 at 14:48
  • 4
    Oscillation, my dear Jake Commented Oct 30, 2013 at 14:49
  • 3
    Oscillation, my dear @devnull Commented Oct 30, 2013 at 14:50
  • 16
    Let's see whose fault it is Commented Oct 30, 2013 at 14:50
  • 1
    It is still down.
    – Portu
    Commented Oct 30, 2013 at 14:50
  • 1
    twitter.com/StackStatus/status/395563402812063744
    – Bart
    Commented Oct 30, 2013 at 14:52
  • 1
    @AndrewBarber I like this better: twitter.com/H2CO3_iOS/status/395561379593076737
    – devnull
    Commented Oct 30, 2013 at 14:52
  • 2
    Still is down for me... Not sure why this is on hold as "can no longer be reproduced".
    – Jake Braun
    Commented Oct 30, 2013 at 14:53
  • 2
    @LBT My bet is you are making the problem worse. hehe Commented Oct 30, 2013 at 14:55
  • 1
    Why would someone favorite this question? o_O Commented Oct 30, 2013 at 14:58
  • 1
    @Ricardo so that we know when SO is back up, duh
    – Dave
    Commented Oct 30, 2013 at 14:59
  • 1
    @Dave F5 and you can still know, duh lol Commented Oct 30, 2013 at 15:06
  • 8
    I've not been able to answer a question for FORTY MINUTES. This is critical! Just send over database details and I'll SQL insert my answers. I have so much work to avoid and no reason to avoid it!!
    – Damien
    Commented Oct 30, 2013 at 15:25
  • 2
    I observe that the stackstatus.net site is stuck in a time warp. The second entry says "stackexchange.com outage - 2010-10-10 We are continuing to investigate an issue with stackexchange.com site degradation. At the moment, we are not displaying favicons for the sites while we diagnose the issue further." but is marked as being posted '2 weeks ago'. I believe the 2010 should be 2013. And, FWIW, the favicons are still not being displayed, if I'm to believe what I see with Chrome (30.0.1599.101 on Mac OS X 10.9). Commented Oct 31, 2013 at 3:03

2 Answers 2

18

My favorite - made my day:

An error has occured while creating an error report.

enter image description here

1
  • 2
    Simple solution...create error reports for error reports. Commented Oct 30, 2013 at 19:42
11

enter image description here


enter image description here

link to the status blog

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .