5

Why is Stack Overflow not working? All I get is this .NET error:

Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.

Screenshot of

Thanks to some comments below, these two tweets from the StackExchange Status [sic] account describe the problem so far:

  • 7
    Yes, it's not working. – devnull Oct 30 '13 at 14:48
  • 2
    Because someone broke it :-p wait 1min and it should work – Hugo Dozois Oct 30 '13 at 14:48
  • 4
    Oscillation, my dear Jake – LittleBobbyTables - Au Revoir Oct 30 '13 at 14:49
  • 3
    Oscillation, my dear @devnull – Andrew Barber Oct 30 '13 at 14:50
  • 16
    Let's see whose fault it is – Martin Smith Oct 30 '13 at 14:50
  • 1
    It is still down. – Portu Oct 30 '13 at 14:50
  • 1
  • 1
    @AndrewBarber I like this better: twitter.com/H2CO3_iOS/status/395561379593076737 – devnull Oct 30 '13 at 14:52
  • 2
    Still is down for me... Not sure why this is on hold as "can no longer be reproduced". – Jake Braun Oct 30 '13 at 14:53
  • 2
    @LBT My bet is you are making the problem worse. hehe – Andrew Barber Oct 30 '13 at 14:55
  • 1
    Why would someone favorite this question? o_O – Ricardo Zea Oct 30 '13 at 14:58
  • 1
    @Bart Thanks for the answer. – Jake Braun Oct 30 '13 at 14:59
  • 1
    @Ricardo so that we know when SO is back up, duh – Dave Oct 30 '13 at 14:59
  • 8
    I've not been able to answer a question for FORTY MINUTES. This is critical! Just send over database details and I'll SQL insert my answers. I have so much work to avoid and no reason to avoid it!! – Damien Roche Oct 30 '13 at 15:25
  • 2
    I observe that the stackstatus.net site is stuck in a time warp. The second entry says "stackexchange.com outage - 2010-10-10 We are continuing to investigate an issue with stackexchange.com site degradation. At the moment, we are not displaying favicons for the sites while we diagnose the issue further." but is marked as being posted '2 weeks ago'. I believe the 2010 should be 2013. And, FWIW, the favicons are still not being displayed, if I'm to believe what I see with Chrome (30.0.1599.101 on Mac OS X 10.9). – Jonathan Leffler Oct 31 '13 at 3:03
19

My favorite - made my day:

An error has occured while creating an error report.

enter image description here

  • 2
    Simple solution...create error reports for error reports. – Shoe Oct 30 '13 at 19:42
11

enter image description here


enter image description here

link to the status blog

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .