11

The new feature that masks Spam/Offensive answers for 10K users doesn't appear to work on the mobile version of the site.

I was looking at Who stole the fox? on my phone when I saw the deleted answer in its entirety.

Image of Unmasked SPAM Answer from Mobile site

But when I later looked at the post from my desktop, I saw the masked version.

Image of Masked SPAM Answer from full site

Is the Spam mask not enabled on the mobile version of the site, or is it supposed to be enabled and just not working?

7
  • 7
    That's an oversight. I never remember the mobile version :(
    – Oded
    Commented Nov 6, 2013 at 14:58
  • 2
    @Oded too bad there isn't a status-oversight tag. Commented Nov 6, 2013 at 15:01
  • @Oded I thought the mobile theme is only bunch of different JS/CSS files... guess I was wrong! Commented Nov 6, 2013 at 15:04
  • @psubsee2003 You have more than enough rep to create a new tag ;)
    – Servy
    Commented Nov 6, 2013 at 15:14
  • @Servy but it won't be the fun red color of the other status badges Commented Nov 6, 2013 at 15:15
  • @ShaWizDowArd - naw. We have a few mobile views as well.
    – Oded
    Commented Nov 6, 2013 at 15:15
  • @Oded oh the redundancy... ;-) Commented Nov 6, 2013 at 15:20

1 Answer 1

10

My bad.

I hardly ever use the mobile version and keep forgetting the mobile views :(

Fixed in the next build (rev 2013.11.6.1133)

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .