3

Fixed: I did alot of troubleshooting and testing diffrent solutions(see rest of the post and comments).

I got it working after doing the following steps:

  • I ran "ipconfig /renew" in commandline.
  • Deactivated and reactivated my network connection/network card.
  • Hard-refreshed(ctrl+r) again.

I try to get into StackOverflow.com, but all I get is text and links. Nothing is styled/formatted, and the text has no structure.

meta.stackoverflow.com works like normal. All other webpages works normal.

Here's an example of StackOverflow.com: enter image description here

Edits

Tried:

  • Firefox, Chrome and Opera. Same results in all browsers.
  • Hard-refresh: Ctrl-F5 and ctrl+shift+r
  • Clearing my cache

Still nothing. Seems like a CDN problem.

Other information:

  • Windows 8
  • Chrome
  • 50mb bandwidth

Edit2

Einar>tracert cdn.sstatic.net

Tracing route to sstatic.net.cdn.cloudflare.net [2400:cb00:2048:1::be5d:f73a]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  2a00:c440:20:12c2::1
  2     1 ms     1 ms    <1 ms  2a00:c440:5:1::1
  3    <1 ms     1 ms    <1 ms  2a02:2690:0:f::11
  4     *        *        *     Request timed out.
  5     *        *        *     Request timed out.
  6     *        *        *     Request timed out.
  7     *        *        *     Request timed out.
  8     *        *        *     Request timed out.
  9     *        *        *     Request timed out.
 10     *        *        *     Request timed out.
 11     *        *        *     Request timed out.
 12     *        *        *     Request timed out.
 13     *        *        *     Request timed out.
 14     *        *        *     Request timed out.
 15     *        *        *     Request timed out.
 16     *        *        *     Request timed out.
 17     *        *        *     Request timed out.
 18     *        *        *     Request timed out.
 19     *        *        *     Request timed out.
 20     *        *        *     Request timed out.
 21     *        *        *     Request timed out.
 22     *        *        *     Request timed out.
 23     *        *        *     Request timed out.
 24     *        *        *     Request timed out.
 25     *        *        *     Request timed out.
 26     *        *        *     Request timed out.
 27     *        *        *     Request timed out.
 28     *        *        *     Request timed out.
 29     *        *        *     Request timed out.
 30     *        *        *     Request timed out.

Trace complete.

Einar>
12
  • Does seem like a CDN problem. But the solutions/troubleshooting posted in that post are too complicated for me. I don't understand them.
    – Einar
    Commented Dec 16, 2013 at 7:48
  • Try loading cdn.sstatic.net/stackoverflow/all.css?v=dafcffdb6e85 directly, see what you get.
    – Shog9
    Commented Dec 16, 2013 at 7:50
  • It tries loading cdn.sstatic.net/stackoverflow/all.css?v=dafcffdb6e85, but returns "This webpage is not available".
    – Einar
    Commented Dec 16, 2013 at 7:53
  • Are you behind a filtering proxy? Do you have any domain-filtering software? Anything like that? Commented Dec 16, 2013 at 8:17
  • Also: what happens if you tracert cdn.sstatic.net ? or if you ping cdn.sstatic.net ? Commented Dec 16, 2013 at 8:17
  • No filtering proxy that I know of. Is there any way of checking? I haven't installed any network-related software.
    – Einar
    Commented Dec 16, 2013 at 8:19
  • Where do I run tracert cdn.sstatic.net? In commandline?
    – Einar
    Commented Dec 16, 2013 at 8:20
  • @Einar yes, it is a command-line tool; it will usually take about 30 seconds and about 5-15 "hops" to get there Commented Dec 16, 2013 at 8:21
  • Hmmm... looks like most likely a CDN/DNS/routing problem - it probably is unrelated to your machine: i.sstatic.net/KDnlT.png Commented Dec 16, 2013 at 8:26
  • Tracert took about 6 mins, 30 hops, most got request timed out. See edits in main post for full picture.
    – Einar
    Commented Dec 16, 2013 at 8:30
  • Ohh, okay. So if it's a CDN/DNS/routing problem, is there anything I can do to fix it?
    – Einar
    Commented Dec 16, 2013 at 8:35
  • This looks like an issue with your ISP. Nothing you can do except yell at them and hope the technical support person you are yelling at has a clue. Commented Dec 16, 2013 at 8:46

1 Answer 1

0

The stack overflow style sheet isn't downloading/loading. That is why you still see all the basic stuff like text.

Sometimes this can be solved by pressing ctrl+F5.

It is normally caused by a slow internet connection

4
  • I've tried ctrl-F5/hard-refresh, still nothing. Also tried to clear my cache.
    – Einar
    Commented Dec 16, 2013 at 7:50
  • Clearing cache did not resolve this, @Einar?
    – user50049
    Commented Dec 16, 2013 at 8:23
  • @TinyTim No, unfortunatly not.
    – Einar
    Commented Dec 16, 2013 at 8:37
  • How fast is your internet connection? It can sometimes time out and leave the style sheet. Are the style sheets loading fine on other websites? Commented Dec 16, 2013 at 17:08

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .