19

In the Low Quality Posts queue the upvote/downvote icons are displayed but they don't respond to clicks. It has been pointed out in comments that it is by-design that we cannot vote in this queue, but the behaviour of these buttons is not consistent with the rest of the site.

enter image description here

I'd expect either for:

  • the icons to not be there (as in Close/Reopen Votes)
  • clicking the icons to show an error message (like when voting on your own post)

@TravisJ pointed out that these icons do show you if you have voted on the post previously. If this is the reason for their visibility then I suggest just adding some sort of error that informs the user that voting is disabled. A better message might be "Voting is disabled in this queue":

enter image description here

  • 2
    By design: A concern with allowing voting in the Low Quality queue specifically is that you're not viewing answers in the context of other answers, or a question in the context of its answers. You're never able to vote in these circumstances normally - it's worth remembering that voting directly from the list of questions was considered early on, and discarded as too likely to produce bad results – Shadow The Curly Braced Wizard Dec 23 '13 at 15:14
  • Ah good find, still think it's odd that the buttons are visible and identical to their enabled alternatives – OGHaza Dec 23 '13 at 15:20
  • 2
    @Sha is right, but yeah - this is still a bug because when voting isn't available the buttons are supposed to be hidden. – Shog9 Dec 23 '13 at 15:23
  • Agreed, you can still change this post to feature request asking to hide the buttons there or at least show error message when clicking them to explain that it's not possible via the review. – Shadow The Curly Braced Wizard Dec 23 '13 at 15:24
  • Ok will do that – OGHaza Dec 23 '13 at 15:24
  • @9Shogsa-Shogging not really, I can see vote buttons next to my own posts and on locked posts, however in those cases we do get friendly message when clicking them. – Shadow The Curly Braced Wizard Dec 23 '13 at 15:24
  • @ShadowWizard What happened to your name ? – ʞunɥdɐpɐɥd Dec 23 '13 at 15:25
  • @insertcleverxmasname I changed it to try and get a hat, no hat, couldn't change back, had to reset. Sad. – Shadow The Curly Braced Wizard Dec 23 '13 at 15:25
  • Voting isn't disabled on your posts, @Sha. And locked posts are a bit weird, since the buttons are hidden for Historical Locked posts but not others. – Shog9 Dec 23 '13 at 15:26
  • The arrows should be grayed out if they are inactive – Bohemian Dec 23 '13 at 15:33
  • Just an FYI, but it should say "Don't WORK" in the screenshot... "werk" is not a word. – Charlie74 Dec 23 '13 at 15:33
  • @Charlie74 Most posts on SO contain a word that is "not a word" :/ – Bohemian Dec 23 '13 at 15:34
  • @Charlie74, werk is a werd where I come from, I've switched the message to something more meaningful now anyway. – OGHaza Dec 23 '13 at 15:36
  • If in the past you had voted on the post, would your vote show in the form of one of the arrows being highlighted? – Travis J Dec 23 '13 at 15:41
  • 1
    In the past, the arrows weren't shown, @Travis. – Shog9 Dec 23 '13 at 15:56
8

Sorry for that. Apparently copy-pasting code from StringBuilder code into razor cshtml views can go wrong every now and then.

Fixed in next build; watch out for rev 2013.12.23.1803 on meta and 2013.12.23.1263 on sites.

  • phew I was pretty certain something had changed, rarely ever go to the low quality queue atm though so wasn't sure. – OGHaza Dec 24 '13 at 1:22
  • 5
    Did you just admit to copying and pasting code?! – Michael Hampton Dec 27 '13 at 6:45
  • Finally spotted a LQP in the queue, thanks for the fix! – OGHaza Dec 27 '13 at 15:51

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .