0

Never loads, after minutes, hours, days ...

enter image description here

when trying to post on dsp or quant

edit

I was using https-everywhere extension, I disabled it, browsed to http://dsp.se and works

  • 2
    Be patient, robot. – Antony Jan 17 '14 at 13:38
  • Chrome 32, a normal network that usually works well – caub Jan 17 '14 at 13:39
  • not a dupe but maybe related: meta.stackexchange.com/questions/216256/… – rene Jan 17 '14 at 13:40
  • @rene a yes! I get it I'm using https-everywhere extension since a fexwtime... surely the reason – caub Jan 17 '14 at 13:43
  • https everywhere is a known issue... – rene Jan 17 '14 at 13:45
  • though like the other Post link, it's not working back when disabled, I'll try later by restarting Chrome, not now I've a download, thanks – caub Jan 17 '14 at 13:46
  • this is the most recent httpse everywhere post i could find meta.stackexchange.com/questions/215414/… also have a look at this meta.stackexchange.com/questions/116782/… there are still hurdles (I'm quoting Nick Craver) – rene Jan 17 '14 at 13:49
  • 1
    Well, you disabled the extension but still surf the https site. Change the protocol to http and try again. – Antony Jan 17 '14 at 13:51
  • @Antony well caught :), accepted – caub Jan 17 '14 at 13:51
  • I should have noticed the post editing tools were already different with https not supported problem, no picture uploading etc.. – caub Jan 17 '14 at 13:54

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .