15

Normally, when one posts a link to a question on the same site, it automatically 'prettyfies' the link.

https://meta.stackexchange.com/questions/218060/https-links-to-same-site-dont-auto-prettify becomes https links to same site don't auto-prettify

However, if the link is an https link, this doesn't happen.

https://meta.stackexchange.com/questions/218060/https-links-to-same-site-dont-auto-prettify is just https links to same site don't auto-prettify

As StackExchange is supporting/encouraging the use of https more and the general population seems to be more inclined to use https for every day browsing, it would be nice if one didn't need to fix the links in the questions and answers.

  • 3
    HTTPS still isn't officially supported, but worth keeping this around as a reminder. – Tim Stone Jan 30 '14 at 17:00
  • 1
    This is in the same class as this problem: meta.stackexchange.com/questions/208784/… with https duplicate links. I figure we'll find a few more edge cases with these now that they're being used more frequently. – Brad Larson Jan 30 '14 at 18:31
  • 1
    reproduced, fix incoming – m0sa Feb 14 '14 at 15:31
5

Fixed in build rev 2014.2.14.1957 on meta and 2014.2.14.1372 on sites.

  • Nice! Will this work for protocol-relative links (e.g. //meta.stackoverflow.com/q/218060) too? – Ilmari Karonen Feb 14 '14 at 17:00
  • no, it won't work for protocol relative urls, I imagine it would make sense to rewrite question urls to be protocol relative once we go live with official support for https on all sites – m0sa Feb 14 '14 at 17:43

You must log in to answer this question.