5

I am facing today a weird issue in Rooms Page Layouts. It was perfect till yesterday in my old browser (Google Chrome). Today I updated to new Version (Google Chrome 33.0.1750.154 m), From that I am facing this issue.

OS : Microsoft Windows 8 

When I refresh the room page then everything appear perfect but When I do any event like click on upload/send or click on Shog/Shadow etc ... picture in Room then a gap appear between last message and TextArea. I draw the vertical line that showing a gap between them. This issue is in all rooms either it is on Meta Chat or any room which are on Stack Overflow.

enter image description here

When I refresh the page then it looks everything perfect.

enter image description here

All are default settings, no zoom, I have tried even Ctrl+0, not worked. and see in below screenshot fonts are normal.

enter image description here

closed as off-topic by Shadow, Bart, Martijn Pieters, Toon Krijthe, Hugo Dozois Mar 19 '14 at 14:47

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "The problem described here can no longer be reproduced. Changes to the system or to the circumstances affecting the asker have rendered it obsolete. If you encounter a similar problem, please post a new question." – Shadow, Bart, Martijn Pieters, Toon Krijthe, Hugo Dozois
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • No repro, same Chrome version Windows 8.1 – 3ventic Mar 17 '14 at 12:48
  • 1
    I cleared the cache of it, still same problem persist and working perfectly in Internet Explorer – Ajay S Mar 17 '14 at 12:55
  • Any extension/plugin/user scripts installed? – Shadow Mar 17 '14 at 13:32
  • @ShadowWizard No – Ajay S Mar 17 '14 at 13:33
0

I gave some rest to my system and everything start to appear perfectly :) and this problems seems to have disappeared.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .