6

I saw this issue on all sites (excepting (Meta) StackOverflow, and maybe others). Even after Geoff's fix, this still happens in the latest build (rev 2014.6.12.1658) on Graphic Design (but not here on Meta SE). The following screen shot is taken from graphic design site:

Steps to reproduce:

  1. Open /questions/ask
  2. Type enough content into the body to remove the margin between the preview and footer.
  3. Start typing a tag - if there's more than one row of autocomplete suggestions, the list will get cut off by the footer.
  • Sorry, but I don't really see where the problem is? Can you post bigger screenshot with more of the screen and highlight the part that is broken? – Shadow The Princess Wizard Mar 18 '14 at 12:00
  • @ShadowWizard You can see even in this screen shot that the description of last 3 tags cannot be read because they are hidden under the other elements. – Ionică Bizău Mar 18 '14 at 12:02
  • Can't reproduce, that's what I see. What browser then? Is it when asking new question, edit question or editing an answer? – Shadow The Princess Wizard Mar 18 '14 at 12:10
  • @ShadowWizard Try to reproduce it on Unix & Linux. – Ionică Bizău Mar 18 '14 at 12:20
  • Right! But that's just one site. Can you see it happening in others? If not, the bug should be reported in the per-site meta. – Shadow The Princess Wizard Mar 18 '14 at 12:21
  • @ShadowWizard Same on AskUbuntu, Hermeneutics. – Ionică Bizău Mar 18 '14 at 12:22
  • On AskUbuntu I get a scrollbar on the Ask a Question page when the tag box doesn't fit. FF 27 – Stijn Mar 18 '14 at 12:24
  • @Stijn Exactly. But that's also weird. It's not reproducible on all sites. I guess it's just a minor CSS issue. – Ionică Bizău Mar 18 '14 at 12:24
  • OK, fair enough. Let's hope for a quick fix! – Shadow The Princess Wizard Mar 18 '14 at 12:25
  • What are you doing to get that small of a margin below the form? What browser + OS are you running? – Shog9 Jun 14 '14 at 20:09
  • @Shog9 It's just the footer of the page - wrote some dummy post content (representing the question content) and chose some tags. Reproduced on Chromium Version 34.0.1847.116 Ubuntu 14.04 aura (260972) and Firefox 30.0 - Ubuntu 14.04. – Ionică Bizău Jun 14 '14 at 20:21
  • Thanks - that's the bit that was missing. I've reproduced in Chrome on Windows. – Shog9 Jun 14 '14 at 20:28
  • @Shog9 Cool, anyway it's not so major, but it would be great to be fixed. – Ionică Bizău Jun 14 '14 at 20:31
  • @Shog9 Any progress on this? – Ionică Bizău Aug 7 '14 at 5:40
  • Lotta design cleanup happening ATM; probably worth checking back in another month to see if it's still happening. – Shog9 Aug 7 '14 at 16:50
3

We've tracked this issue down to a bug that has been present for 2 years. Our designer has filed for a blame exemption due to the statute of lessitations.

It will be fixed in the next build.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .