0

This question already has an answer here:

When I got on today, the top left header menus were gone. The places they should be seem to still be functional, but it looks like just a black bar. Browser is Firefox 27, OS is Windows 7.

meta.SO

Here is a screenshot of main SO

main.SO

Just so we are clear, this is only the 3 menus in the top left. The user image and badges are still fine.

enter image description here

When new activity happens, it puts up the red background with the number in it.

enter image description here

marked as duplicate by Shadow The Princess Wizard, Stijn, Monica Cellio, Martijn Pieters, 3ventic Mar 18 '14 at 15:40

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

1

Turns out Ad-Block was blocking the sprite sheet. Adding an exception on /img/share-sprite-new.png allows it to load for all SE sites (only tested on 4).

To add an exception, use hotkey CTRL+SHIFT+V. Then right-click on the share-sprite-new.png and click "Add exception rule". Select "Custom" and in the textbox enter /img/share-sprite-new.png

  • As you have >200 rep on most of your accounts you probably don't need adblock at all (not that the ads on stack exchange are very in your face and do pay for...well everything) – Richard Tingle Mar 18 '14 at 14:43
  • They got pretty flexible definition for "Ad". CSS sprites can hardly be used as advertisement. Oh well, those who use it should know it might block about anything, rendering all websites blank. – Shadow The Princess Wizard Mar 18 '14 at 15:02

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .