8

enter image description here

but it works fine on the hot questions sidebar:

enter image description here

Please excuse my horrible skills at freehand trapezoids.

Possibly related to caching? It'd be cool if the admins could do something about this

7
  • 2
    I blame caching.
    – user213963
    Apr 27, 2014 at 17:59
  • Try getting the url of the favicon, display it and do a hard refresh to get your local cache to update.
    – ChrisF Mod
    Apr 27, 2014 at 18:23
  • @ChrisF I did that, the old logo is still showing
    – yuritsuki
    Apr 27, 2014 at 18:28
  • Damn. Then I'm all out of ideas.
    – ChrisF Mod
    Apr 27, 2014 at 18:28
  • 1
    FWIW, it is likely the favicon.ico for academia ( used in the network activity - cdn.sstatic.net/academia/img/favicon.ico ) and cdn.sstatic.net/academia/img/icon-48.png (used in the hot list page) that need to be updated. The hot questions on the side works from a different source (appears to be a huge list of sprites and some stylesheet magic). I still blame caching... because.
    – user213963
    Apr 27, 2014 at 18:42
  • 1
    It is caching, but it's the caching that the CDN does not your browser. Until the CDN refreshes its cache, this is gonna look old.
    – Shog9
    Apr 27, 2014 at 19:03
  • @SHOG9 Could you change this to status-completed?
    – yuritsuki
    May 16, 2014 at 4:58

1 Answer 1

1

Well guys and gals, looks like it was fixed and never explicitly mentioned here...

enter image description here

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .