0

On the Stack Exchange app for Android I get a really annoying layout bug so that I can't really use the app.

Here is a screenshot:

screenshot

It only happens in the Question/Answer view. Not in the latest questions, etc. It doesn't matter if landscape or portrait.

I don't know if that happens on any other tablet. On my smartphone everything runs fine.

My device is a ODYS Union 10 with a resolution of 1280x800 and Android 4.2.2.

  • What happens if you pull to refresh the page? Does this happen on every page? – Kasra Rahjerdi Jun 24 '14 at 19:32
  • Added more info. – Mark Hähnel Jun 24 '14 at 19:34
  • No one who has the same problem? – Mark Hähnel Jul 2 '14 at 14:44
  • We've had one other person on our team reproduce the problem, I haven't been able to yet on any of my devices but we're still keeping an eye out. – Kasra Rahjerdi Jul 2 '14 at 15:42
  • Any news on it? – Mark Hähnel Jul 23 '14 at 13:50
  • This might be fixed in the next update. We had a similar bug when testing the app out on the newest android developer preview, and I fixed it for that. I haven't been able to recreate it on a prior version of Android yet so I don't know if it's the same issue you had. – Kasra Rahjerdi Jul 23 '14 at 18:42
  • Ah okay, i will tell you when it's out. – Mark Hähnel Jul 24 '14 at 9:54
  • 1
    @KasraRahjerdi looks like it's fixed indeed, status-completed? – ShaWiz Oct 21 '14 at 8:19
2

A recent update solved the problem.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .