1

The text from my chat buttons is gone. What happened? Can I fix it somehow? Refreshing doesn't seem to help.

chat screen upload dialog

Chatlog for displayed messages

Running Chrome 39.0.2171.71 m on Windows 8.1. Running ver gives me Windows 6.3.9600.


I recall chatting in chat (sending messages), when at some point the text just disappeared. After that, opening the chat in a new tab and refreshing both didn't fix my issue.

I also went to inspect element and saw 3 errors. #1 I forgot, #2 something something master.js, #3 the chatroom url. I don't recall the error message.

When I inspect element now, I get this result:

Failed to load resource: the server responded with a status of 409 (Conflict) https://chat.stackexchange.com/chats/8595/messages/new
Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS https://chat.stackexchange.com/rooms/8595/the-2nd-monitor 

These error messages look similar to the ones I saw when the text was gone from the buttons. I'm not sure, but maybe the issue is related to master.js?

Looking through the resources, there's a master-chat.js. If this JavaScript is responsible for filling in the buttons, the it's possible that some error in the script or the parsing engine caused the issue.

3
  • 1
    Windows 6.3.9600 doesn't mean anything to 99.999% of the people. Please use the common name, e.g. Windows 7 or Windows 8. – Shadow The Vaccinated Wizard Dec 11 '14 at 9:54
  • @ShadowWizard fixed. I'm just adding info since it got upvoted and maybe someone has the same problem, but I'm not getting the problem anymore. I'm still wondering whether it was a fluke of some sort. – Pimgd Dec 11 '14 at 9:55
  • Cheers, my Chrome also misbehaved when in 39.0.2171.71 (for me, all the chat stars were gone) then day later it was all good again, but I didn't figure it's due to being updated to a new build. So most likely 39.0.2171.71 simply had some serious bugs. :) – Shadow The Vaccinated Wizard Dec 11 '14 at 10:01
1

Updating to Chrome 39.0.2171.95 m fixed the issue. I'm still not sure whether the issue was on my side, though.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .