6

It appears to take about 20 seconds (timed) to render the dialog and then when you select the close reason and click the 'vote' link another 20 seconds to complete. This has been the case for at least 2 weeks since I started using the iPad app.

Edit: This is on an iPad mini (about 9 months old) running iOS 8.1.1

8
  • I use iPod 4th gen and never had a problem like this...
    – warspyking
    Dec 14, 2014 at 2:30
  • Current gen iPad mini running iOS 8.1.1
    – Ex Umbris
    Dec 14, 2014 at 6:08
  • How other things work for you? Loading questions, posting answers, posting comments, voting, etc.? Dec 14, 2014 at 7:46
  • And how does it work for you from the website? I have two open bugs on load times of review items. This one is the latest report.
    – rene
    Dec 14, 2014 at 13:26
  • When using the web interface to SO on the iPad, instead of the iOS app, the close dialog comes up instantly. In safari or chrome it behaves the same as when using the web interface on my desktop.
    – Ex Umbris
    Dec 14, 2014 at 22:57
  • Everything else besides the flag dialog works very well.
    – Ex Umbris
    Dec 15, 2014 at 0:12
  • I noticed this issue, too. The other functions, and access from the website, are not slow at all. It's just the voting through the iPad app.
    – Schorsch
    Dec 19, 2014 at 12:50
  • This appears to be fixed. Should I delete the question or post and accept an answer to that effect?
    – Ex Umbris
    Mar 1, 2015 at 1:22

1 Answer 1

0

I've not been able to reproduce this. It's possible that we either improved performance or something happened like the API restarting.

1
  • This hasn't been a problem in quite a while.
    – Ex Umbris
    Jun 17, 2016 at 21:21

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .