6

I frequently use the iOS app on both an iPhone 5s and 6 plus, and find it convenient.

But there is one question that keeps crashing the app: Does Newton's third law apply to momentum or to forces?

Every time somebody comments and I want to see what happens, I find that the app quits. There must be some incompatibility - maybe the Q&A is too long, maybe there is some crazy markdown, maybe it's because there's a bonus attached...

I wonder if others find the same problem with this question. Initially it was OK but in the last couple of days not.

12
  • Does it happen in any other question? Dec 18, 2014 at 23:13
  • I haven't noticed it on any other question...
    – Floris
    Dec 18, 2014 at 23:20
  • 1
    No repro here, just loaded the question, all answers, and all comments using the app. Can you give direct link to one of the comments crashing your app? I have iPhone 4S (iOS 8.1.1) but doubt it matter. Dec 18, 2014 at 23:29
  • It (still) happens when I click this link (on my iPhone... posting this on a computer!) physics.stackexchange.com/posts/comments/320925?noredirect=1 . I wonder if there is some problem with a cache. Is there a way to flush it?
    – Floris
    Dec 19, 2014 at 0:12
  • No crash for me, but it just keeps loading forever. Hmm... let's see if this link makes any difference Dec 19, 2014 at 0:15
  • Weird. Can you try clicking the link in my previous comment via the app? Works fine for me, while your link doesn't work. :/ Dec 19, 2014 at 0:16
  • I did - it crashed (not immediately: it takes a few seconds)
    – Floris
    Dec 19, 2014 at 0:16
  • OK then, time to let the dev team handle it, out of ideas. (you did try to restart the iPhone device, did you? :)) Dec 19, 2014 at 0:17
  • Thanks for looking at this. Dev team - you know how to find me.
    – Floris
    Dec 19, 2014 at 0:18
  • Taking a look at this... Dec 22, 2014 at 21:36
  • @Floris could you tell me what device and iOS version you are using to reproduce this? Dec 22, 2014 at 21:44
  • iPhone 6+ with 16G RAM and 8.1.1 ; it was also happening on a 5s with 7.1.2 and 64 G RAM but today that device won't even load the question when I click the link in the comment above...
    – Floris
    Dec 22, 2014 at 21:50

0

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .