16

I tried running some queries just now, but get this error:

Login failed. The login is from an untrusted domain and cannot be used with Windows authentication.

tried both http and https, but same error. Not trying to log-in to anything even, just run a query.

Also I get runtime error after clicking on "Compose Query".

  • 2
    I tried to repro, but I'm not even getting that. I'm getting a 500 Internal Server Error, with standard the "how to turn custom errors on" instructions. – Matthew Haugen Feb 19 '15 at 6:50
  • Related meta.stackexchange.com/questions/249675/… – rene Feb 19 '15 at 8:41
  • I can log in, but I'm getting the error Matt mentions (screenshot) when navigating to /stackoverflow/query/new as both an anonymous user and when logged in. – ben is uǝq backwards Feb 19 '15 at 10:13
  • 1
    I'm hitting this too. On some queries only... for example I can't run this, but I can run this. – Andrea Ligios Feb 19 '15 at 10:50
  • 1
    they are working on it: chat.meta.stackexchange.com/transcript/message/3068634#3068634 – rene Feb 19 '15 at 11:48
  • Can you give it a try now? It was stuck in an especially bad state after an internal issue we had exhausting UDP ports which hosed DNS and caused a great disruption in the force. – Nick Craver Feb 19 '15 at 12:01
  • Yep, works here as well – rene Feb 19 '15 at 12:05
9

Apologies this was still erroring out - the SQL auth used here was stuck in a very bad state after an internal DNS failure earlier.

We've kicked it with (likely excessive) force but it did resolve the issue.

  • 1
    If you can fix it, break it! Always work. :D – ShaWiz Feb 19 '15 at 12:54

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .