3

When using the Stack Exchange App for Android, I encountered a problem when uploading multiple images to the same post.

After uploading a single image, the image Markdown is inserted normally, e.g.:

![enter image description here][1]


  [1]: http://i.stack.imgur.com/Cbh1m.jpg

As I upload more images, the list of URLs at the bottom of the post should be appended to. After uploading the above in a new post, I tap to place the cursor at the end of the first line, enter a newline and the toolbar reappears. I then upload a second image with this result:

![enter image description here][1]
![enter image description here][2]


  [1]: http://i.stack.imgur.com/Cbh1m.jpg
  [2]: http://i.stack.imgur.com/V5nXV.jpg

Now I edit the image descriptions, to make sure I can keep track of all my images, place the cursor at the end of the second line and enter a newline. The edit box contains:

![a black circle of utter blackness][1]
![the best planet earth clip art ever][2]



  [1]: http://i.stack.imgur.com/Cbh1m.jpg
  [2]: http://i.stack.imgur.com/V5nXV.jpg

I then upload a third image. What's interesting is that as the screen reloads, for an instant I see the best planet earth clip art ever replaced by more image markup, so the second line is this:

![![enter image description here][2]][2]

But only for a moment. Then the screen updates, and the edit window is left in this state:

![the best planet earth clip art ever][2]
![the best planet earth clip art ever][2]
![enter image description here][3]


  [1]: http://i.stack.imgur.com/Cbh1m.jpg
  [2]: http://i.stack.imgur.com/V5nXV.jpg
  [3]: http://i.stack.imgur.com/6Ra5w.jpg

I correct the first line and insert a line break after the third line in preparation to upload the first image again (I really love blackness). Before uploading, the edit window looks like this:

![a black circle of utter blackness][1]
![the best planet earth clip art ever][2]
![a fast computer][3]



  [1]: http://i.stack.imgur.com/Cbh1m.jpg
  [2]: http://i.stack.imgur.com/V5nXV.jpg
  [3]: http://i.stack.imgur.com/6Ra5w.jpg

After uploading:

![a fast computer][3]
![the best planet earth clip art ever][2]
![a fast computer][3]
![enter image description here][4]



  [1]: http://i.stack.imgur.com/Cbh1m.jpg
  [2]: http://i.stack.imgur.com/V5nXV.jpg
  [3]: http://i.stack.imgur.com/6Ra5w.jpg
  [4]: http://i.stack.imgur.com/ILUCC.jpg

Now, instead of adding a newline, I position my cursor at the end of the third line. The toolbar isn't visible so I insert a space and then delete it. I upload another copy of the third image from this position adjacent to other image markdown, and now the result is:

![a fast computer][3]
![the best planet earth clip art ever][2]
![a fast computer][3]![enter image description here][4]
![enter image description here][4]



  [1]: http://i.stack.imgur.com/6Ra5w.jpg
  [2]: http://i.stack.imgur.com/V5nXV.jpg
  [3]: http://i.stack.imgur.com/6Ra5w.jpg
  [4]: http://i.stack.imgur.com/jG0fk.jpg
  [5]: http://i.stack.imgur.com/ILUCC.jpg

Notice:

  • The new image, the fifth I have uploaded, goes in as image [4]. Not a problem, so far, but:
  • The previous image description is still linked to image [4], now a different URL; and
  • The first URL in the list has been overwritten by the URL of the third image, which happens to be immediately adjacent on the line where I inserted the most recently-uploaded image.

Reproduced at the time of this question revision, with the following specs:

  • Device: Moto G 2013
  • OS version: 4.4.4
  • App version: 1.0.57
  • Thanks for reporting this! Looking into it... – Kasra Rahjerdi Feb 26 '15 at 18:28
  • 1
    Thank you for the reminder. I have just reproduced the issue and added the steps taken and app version. – Air Feb 26 '15 at 19:18
1

This will be fixed in 1.0.84.

The problem and solution are described in this answer.

| improve this answer | |

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .