2

The bug appears, with my account, in every post that haven't any answer yet.
At the bottom just above the "Your Answer" section, I always see:

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, , , or .

In my mind, there should be a link to share to Twitter, Facebook, or other social networks, but I'm on any of these.

  • 2
    Are you running an ad blocker? Any extensions? What happens when you disable them? – Oded Jun 11 '15 at 20:19
  • 1
    You have a social media blocker I think... – Tim Jun 11 '15 at 20:22
  • @Oded You're right, it comes from Adblock Plus, by disabling it all is normal. But, this doesn't bother my: I wanted to signal a bug, is this the correct way to do this ? – Spirine Jun 11 '15 at 20:23
  • 3
    This is how you report a bug, but there is no bug with SE. – Tim Jun 11 '15 at 20:23
9

This isn't a bug we can fix, given you are running an ad blocker that is blocking the bits you are missing.

Either the ad blocker needs to fix its blocking lists, or you need to stop using it ;)

  • I'm no adblock expert, but isn't there a whitelist you can get yourselves on that would allow such things? – James Jun 11 '15 at 20:29
  • @James - yeah. Free for "small" sites, whatever they company behind it deems as "small". If one doesn't fall under that (we don't), it isn't so free... – Oded Jun 11 '15 at 20:34
  • @James - see here: adblockplus.org/en/acceptable-ads-agreements "Whitelisting is free for all small- and medium websites and blogs." – Oded Jun 11 '15 at 20:36
  • 2
    Ah so no then. I love their wording, almost reads like Robin Hood set it up. – James Jun 11 '15 at 22:57

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .