16

I can reproduce that every time now, I go to a site, open an article, then to the next site, open another article. The Feed page pops up for a second, the article page lays over this with some some transparent areas (see picture). The same app-version is ok on a Smartphone with Android 4.4.2. I also sent in some bug reports.

Screenshot of smashed page

Edit

1.0.71 isn't the solution yet. I go to Meta SE, then to an article. When I want back to Meta SE again, it crashes. Much earlier than before. I already sent in a bug report for this.

Another Edit

I can describe it better now. From the questions-page of a site I go to a post. When I use the back button, everything is ok, I can go to the next site. When I try to go to the next site directly from the post, it crashes. This only happens on the Nexus 10 with Android 5.1.1, App version 1.0.71. Hope this helps.

Edit3

This is fixed in 1.0.73 now. Thanks again.

  • Just want to confirm this bug, will it crash if you open your user profile from the app? – Meta Andrew T. Jul 11 '15 at 19:20
  • 1
    @AndrewT. No, the profile page is shown correctly. – ott-- Jul 11 '15 at 20:10
  • 1
    I could also see this issue randomly on my Xiaomi MI tablet. App crashes intermittently. – siva Jul 12 '15 at 6:13
  • Happens to me on my Azpen A727 with Android 4.2.2. Reverted to the prior version and it works just fine. – Organic Marble Jul 12 '15 at 17:46
  • It happens exacly as @ott-- described on my tablet. I can read the first site all I like, but going to another site and opening one article, boom. – Organic Marble Jul 12 '15 at 18:13
  • 1
    @OrganicMarble Same tablet, same bug – Shokhet Jul 12 '15 at 18:29
  • @ott-- what tablet are you using? – Kasra Rahjerdi Jul 13 '15 at 18:08
  • @KasraRahjerdi Google Nexus 10 with Android 5.1.1 – ott-- Jul 13 '15 at 18:13
  • 3
    Repro'd, working on a fix now. – Kasra Rahjerdi Jul 13 '15 at 19:02
  • @KasraRahjerdi That's good news at the end of the day. – ott-- Jul 13 '15 at 20:03
  • 2
    @KasraRahjerdi any update? Or has the bug won the battle? ;) – Shadow Jul 19 '15 at 7:40
  • 1
    @ShadowWizard I have a fix, I'm waiting until I finish a new feature (hot questions in feed on phones) before I release it. – Kasra Rahjerdi Jul 19 '15 at 18:38
  • 2
    Cheers @Kasra, that's good to hear. While at it... are there any plans to add revisions list in the android app same as iOS app got for a while now? Personally that's the most useful missing part in the app for me. – Shadow Jul 19 '15 at 19:43
  • @ShadowWizard I have lots of plans for catching up to Brian -- The diff view of the revisions list took him weeks, it'll probably take me months :\ – Kasra Rahjerdi Jul 19 '15 at 19:44
  • 2
    @Kasra and finally looks like it's fixed. Cheers!! – Shadow Sep 3 '15 at 14:26
4

I'm so happy to report this is fixed now. We pretty much redid the entire backbone of the app and this god forsaken rendering issue should no longer happen again.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .