22

An anon user (which I assume stands for "anonymous")

Anonymous, deleted? user

doesn't seem to be very anonymous. This particular screen shot was taken from a post which I found by following a link on a (very non-anonymous) StackOverflow profile:

top network post

Ironically it's on security.SE regarding privacy.

If it's really intended behavior that the post should be listed among the users Top Network Posts, I think it should somehow be clarified that the user is not in fact anonymous.

  • Where is the bug? How the user is not anonymous? – Shadow Wizard Wearing Mask Nov 20 '15 at 8:54
  • 4
    @ShadowWizard If I understand it correctly, the post was disassociated from the account, but there is still a link to the post in the network account. To actually check this we would need to know which user this is, but drawing attention to this case where the user intended to anonymize this doesn't seem like a good idea. – Mad Scientist Nov 20 '15 at 8:55
  • @Mad maybe, it's really not clear from the title or question – Shadow Wizard Wearing Mask Nov 20 '15 at 8:56
  • @ShadowWizard, I went the profile page of a StackOverflow user (a very non-anonymous profile page) and found a link to the post made by an "anonymous" user. This is why I think the 'anon' user gives a false impression of that the user who posted this answer is anonymous. – aioobe Nov 20 '15 at 8:56
  • @MadScientist, which is why I didn't include a link to the users StackOverflow profile. I'd be happy to share the user id with a mod. – aioobe Nov 20 '15 at 8:57
  • @aioobe OK, so you should clarify this in the question, not just say "it's not working". – Shadow Wizard Wearing Mask Nov 20 '15 at 8:57
  • @ShadowWizard, I thought it was clear. (And I didn't say "it's not working".) I've updated the post. – aioobe Nov 20 '15 at 8:59
  • 2
    I can reproduce this, it is a bug with the disassociation and the network account. – Mad Scientist Nov 20 '15 at 9:00
  • So it's a bug in the Top Network Posts section of the profile page, tagged properly now. – Shadow Wizard Wearing Mask Nov 20 '15 at 9:03
  • @Mad it's not network profile, it's ordinary user profile. – Shadow Wizard Wearing Mask Nov 20 '15 at 9:04
  • @ShadowWizard That section is fetched from the network profile, that is where the actual bug is – Mad Scientist Nov 20 '15 at 9:04
  • @Mad so the post is also visible in that user's network profile activity? – Shadow Wizard Wearing Mask Nov 20 '15 at 9:06
  • 1
    I'm not in a position to judge whether it's a bug in the Top Network Posts section (which I assume is a presentation layer thing) or if it is to be considered a bug in a lower level (like the content of the database). I'd prefer to leave this open to the devs to judge. – aioobe Nov 20 '15 at 9:06
  • @ShadowWizard I can see it in the "Top Answers" section of the network profile of that user, yes. – Mad Scientist Nov 20 '15 at 9:07
  • OK, one last tag. Now let's wait for a dev... :) – Shadow Wizard Wearing Mask Nov 20 '15 at 9:07
18
+500

In the interest of getting this resolved, I'll set my embarrassment aside and provide a live example.

In the past, I've had a few questions disassociated from my SO account.

For some reason they still show up on my SE profile:

Before anyone blames caching, these posts were disassociated at least several months ago.

| improve this answer | |
  • 8
    There is also an example on The Workplace, currently deleted because of this failure but we'd kind of like to get the question (and its answers) back if we could. CMs have attempted to fix it at least twice. – Monica Cellio Mar 4 '16 at 2:11
  • @MonicaCellio Maybe it'd be worth posting that you and other moderators have been forced to take such drastic action under the linked question, saying something about the quality of the deleted posts e.g. vote score. Maybe that'd nudge the SE devs into actually fixing this. – user56reinstatemonica8 Jul 14 '17 at 20:22

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .