8

After deleting a comment while using Microsoft Edge browser, none of the action buttons will work (up/down vote, close, flag, etc.) until you refresh the page. I faced this in Travel.SE but I assume it's an SE wide issue.

I have tested this with Chrome/IE11 and I do not see the same behavior. I am using Windows 10 with November update.

Note: sometimes it just does not happen, most of the times it does.

Update

It's been 10 days with no reply from any SE team member, does that mean the bug does not exist or does it mean it's not a priority?

  • I couldn't repro in Safari 9.0.2, guess it's only the Edgebug. – nicael Dec 17 '15 at 21:29
  • Pity upvote just because you're using IE. Sorry, Edge. – Shadow9 Dec 17 '15 at 21:36
  • 7
    @ShadowWizard LOL, You reminded me of this! – Nean Der Thal Dec 17 '15 at 21:37
  • LOL, still wiping my eyes from the tears.... good one! :-D – Shadow9 Dec 17 '15 at 21:42
  • 1
    I can reproduce this using IE 10 on Windows 7. The same thing happens sometimes after editing a comment. – HDE 226868 Dec 17 '15 at 21:45
  • Regarding your edit: this is not a critical bug. You can still use the site. Hence it's somewhere down the (very long) list of bugs. No worry, at some point they will probably take a look, but that point can take, well, 6-8 weeks. – Shadow9 Dec 26 '15 at 22:13
  • 1
    Also, regarding the edit: there's also a lot of holiday etc that happens at the end of December... – Marc Gravell Jan 4 '16 at 13:12
  • @MarcGravell wow. Nice to know. – Nean Der Thal Jan 4 '16 at 13:49
1

We haven't been able to reproduce this bug. If you have a better repro I can take a look later this week.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .