7

The error that appears in a little red box:

An error occurred while changing the hat

My winter hats broke after I added an account that had an old question linked to it. During the merge process it recalculated most (but not all) of my badges and most (but not all) of my winter hats. Since then I have been unable to wear a hat. I just got the Odin hat and I'd love to wear it. It shows a hat for me on MSE but on StackOverflow.com it does not... and in either case, I am unable to wear it (or any other hat) and will receive an error.

Here is the original thread where I figure out how to add another account that subsequently broke winter hats for me:

Mobile app Facebook sign-in is broken - links to an old guest account

sad odin

closed as off-topic by rene, S.L. Barth, Werner, Ward, nicael Jan 10 '16 at 11:30

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "The problem described here can no longer be reproduced. Changes to the system or to the circumstances affecting the asker have rendered it obsolete. If you encounter a similar problem, please post a new question." – rene, S.L. Barth, Werner, Ward, nicael
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • All hats? Wow... thought you mean only one or two hats that you lost during the merge. Why didn't you report it before? Anyway, hope it's not too late, only few days until it's all over. – Shadow The Curly Braced Wizard Dec 29 '15 at 11:38
  • Yes, it occurs for or any and all hats. SO didn't respond to my other bug report with broken login... was not optimistic that they would respond to another bug report. – Clay Dec 29 '15 at 11:39
  • Well, those are totally different bugs. The android app gets zero attention these days, but winter bash is something else. It used to get ultra fast attention in the beginning, though not sure if now balpa (the developer of the whole winterbash code) will bother to fix when it's ending in few days – Shadow The Curly Braced Wizard Dec 29 '15 at 11:43
  • Well, balpa, if you're out there it would be nice if you fix it 😀 – Clay Dec 29 '15 at 11:49
  • This could be related: when in the chat room and you click for my profile "user profile on stackoverflow.com" it will go to a 404 page. – Clay Dec 31 '15 at 13:07
  • Yeah, chat got its own profile, many times the parent user is not being synchronized at all. Want a solid proof? See this one, he's very active on chat yet got no account in MSE, at all. – Shadow The Curly Braced Wizard Dec 31 '15 at 13:14
  • has it been reported as a bug before? – Clay Dec 31 '15 at 13:17
  • Yeah, think so, but it's not that important. – Shadow The Curly Braced Wizard Dec 31 '15 at 13:19
  • I can't find it... going to post it anyway – Clay Dec 31 '15 at 13:21

Browse other questions tagged .